• BIST 9079.97
  • Altın 2308.523
  • Dolar 32.3143
  • Euro 35.0465
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Hamza Hamzaoğlu'nun tercihi milli takım!

Hamza Hamzaoğlu'nun tercihi milli takım!
Milli Takım'da Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Hamza Hamzaoğlu, yol ayrımına geldi.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu milli takımı seçti. Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yapılan basın açıklaması ile Akhisar Beleidyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu 3 yıllık birlikteliği milli takım için sonlandırmak zorunda kaldıklarının altını çizdi.

"MİLLİ TAKIMDA DEVAM ETMEK İSTİYORUM"

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile son kez görüştüklerini belirterek, "Hocamız bana Akhisar Belediyespor ya da Milli Takımı seçmemi istedi. Bende bu zor seçimde Milli Takımı seçtim ve yeni sezonda hiçbir takım ile anlaşmadan milli takımda devam etmek istiyorum" dedi.

"HER BAŞLANGICIN BİR SONU VAR"

Hamzaoğlu, herkesin kandilini kutlayarak başladığı konuşmasında, "Bundan 3 yıl önce, yine böyle hep beraber toplandık ve Akhisarspor için beraber bir şeyler yapmaya karar verdik. Şükürler olsun ki, bugün 3 yıl sonra ve her başlangıcın mutlaka bir sonu oluyor. Yine beraberce karar verip, bu sezon sonu itibari ile Akhisarspor'dan ayrılacağımızı bildirmek için bir araya geldik" diye konuştu.

"HEP MUTLU GÜNLERİMİZ OLDU"

"Ben öncelikle bu 3 yıl süre zarfında bizlere desteklerini esirgemeyen Akhisar halkına teşekkür ediyorum" diyen Hamza Hamzaoğlu, "Bu ayrılığı kesinlikle bir gönül bağı kopması gibi kimse düşünmesin. Çünkü sizin de bildiğiniz gibi bir milli takım süreci yaşandı. Dolayısıyla bu sezon sonu itibari ile eğer kısmet olursa oradaki görevimi devam ettirmeyi düşünüyorum. Şükürler olsun ki böyle bir ayrılık yaşıyoruz, yani 3 yıl boyunca Allah bize hep başarılar nasip etti ve başarılar gösterdi. Hep mutlu günlerimiz oldu, yani bütün ayrılıklar inşallah hep böyle olsun diyorum" şeklinde konuştu.

"KULÜBÜMÜZÜN GELECEĞİ İÇİN..."

Hamzaoğlu, "Tabiki Akhisarspor'un bundan sonra çok daha iyi bir şekilde yoluna devam etmesi için, hepimiz yine elimizden geleni yapacağız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu kararı da şimdiden açıklamamızın sebebi, ben yönetim kurulu arkadaşlarımıza da ilettim belki sezon bitmeden yeni bir hoca ile anlaşabilirler. Hiç olmazsa takımı son üç haftada görme imkanı bulabilir, antrenmanlarımızı seyretme imkanı bulabilir. Yine bu kulübümüzün geleceği için iyi bir şey olduğunu düşündük" açıklamalarında bulundu.

Herkese teşekkür eden Hamza Hamzaoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

"Sizlere de teşekkür ediyorum, geldiniz, iyi günümüzde, kötü günümüzde hep destek oldunuz. Ama gün geldi ve çattı. İnşallah bundan sonra hem Akhisarspor Süper Lig'de, stat da bitmek üzere yeni stadımız inşallah daha güzel günler görecektir. Başta Salih Hızlı Başkanımız olmak üzere Hüseyin Eryüksel başkanımıza ve bütün yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim