• BIST 8992.5
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Hamza Hamzaoğlu'ndan Mustafa Denizli açıklaması

Hamza Hamzaoğlu'ndan Mustafa Denizli açıklaması
Bursaspor Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, eski takımı Galatasaray'dan ayrıldığı iddia edilen Teknik Direktör Mustafa Denizli için, "Hayırlısı olsun....

Bursaspor Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, eski takımı Galatasaray'dan ayrıldığı iddia edilen Teknik Direktör Mustafa Denizli için, "Hayırlısı olsun. Kulüp bir karar almış. Üzüldüm Mustafa hoca için herkes zamanı geldiğinde yerini başkasına devrediyor." dedi.

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi saha kenarında basın toplantısı düzenleyen Hamza Hamzaoğlu, Süper Ligde karşılaşacakları Çaykur Rizespor ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Deneyimli hoca, "Eskişehirspor maçının zor olacağını biliyorduk. Eskişehirspor'un durumu itibariyle kazanmak zorunda oldukları maçtı. Düşündüğümüz gibi gelişti. Skoru yakaladık. Daha farklı skorla da bitirebilirdik. Rakibin de net pozisyonları vardı. Şükürler olsun iyi bir sonuçla döndük. Aşağısı ile olan irtibatı büyük ölçüde bitirdik. Kararlı bir şekilde yukarısı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Geçtiğimiz maç ne kadar önemliyse bu maç da önemli. Taraftar desteğini de arkamıza alarak iyi sonuçlar alabilirsek yukarılara tırmanırız" dedi.

Hamzaoğlu, "Gelecek sezon planlamasını yapıyor musunuz? sorusu üzerine: "Transfer ilk önceliğimiz değil. Elimizdeki imkanları en maksimum şekilde değerlendirmek istiyoruz. Arkadaşlarımızın performanslarını arttırma düşüncesindeyiz. Alabileceğimiz oyuncuları şimdiden takip etmekte fayda var. İnşallah ihtiyaç olmaz. Kulübümüze ekstra maliyet getirmeden çalışmalarımız sürüyor" ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin, "Kadroda revizyon devam edecek mi?" sorusuna ise Hamzaoğlu, "Rakibimize göre oynamamız gerekiyordu. Son haftalardaki oyunumuz bizim istediğimizden uzaklaşmıştı. Futbol olarak iyi oynadığımızı söyleyemem. Biraz daha pozisyon üreten bir görüntü içinde olmamız gerekiyordu. Bu maçta farklı oynamamız gerektiğini düşündük. Rakibimiz her türlü riski alacaktı, haklı çıktık. Bakaye'nin performansı bizi mutlu etti. Elimizde 26-27 kişilik hazır bir kadro var. Bunları iyi şekilde kullanmak istiyoruz." şeklinde cevap verdi.

Bakaye Traore'nin oyundan alınırken kendisine tepki göstermesinin hatırlatılması üzerine Hamzaoğlu, "Bakaye uzun zamandan sonra ilk defa oynadı. Oyuncu farkında değil, birkaç tane eksiğinden dolayı hata yaptı, kaybetti ve riskli oldu bizim açımızdan. Daha fazla hırpalamanın gereği yoktu. Böyle bir değişiklik yaptık. Formayı yakalamış, bırakmak istememesi güzel bir şey. Tatlı bir sitem ama yapmaması gerekirdi. Bu tür şeylere taviz vermeyeceğimizi herkesin bilmesi lazım." diye konuştu.

Hamzaoğlu, sakatlığı süren kaptan Serdar Aziz'in bugün takımla çalışacağını ancak hafta sonu oynamasının zor olduğunu ifade etti.

Bir gazetecinin, Galatasaray'da Mustafa Denizli'nin ayrılması iddiaları ile ilgili düşüncelerini sorması üzerine Hamzaoğlu, şunları dile getirdi: "Hayırlısı olsun. Kulüp bir karar almış. Üzüldüm Mustafa hoca için herkes zamanı geldiğinde yerini başkasına devrediyor."

Cihan

Hamza Hamzaoğlu'ndan Mustafa Denizli açıklaması

Hamza Hamzaoğlu'ndan Mustafa Denizli açıklaması

Hamza Hamzaoğlu'ndan Mustafa Denizli açıklaması

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim