• BIST 9079.97
  • Altın 2318.134
  • Dolar 32.3415
  • Euro 34.9033
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Hamza Hamzaoğlu’dan 6 milyon dolarlık imza

Hamza Hamzaoğlu’dan 6 milyon dolarlık imza
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu G.Saray’la mevcut kurdan 16.3 milyon TL karşılığı 3 yıllığına sözleşme imzaladı

Yarım sezonluk ilk döneminde Aslan’a 2 kupa kazandıran başarılı çalıştırıcı, “Yeni dönem için hayallerimiz var. Çıtayı yükseltip, başarılarımızı Devler Ligi’ne taşıyacağız” dedi.

Sarı-kırmızılı kulüp, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yeni sözleşme imzaladı. Başarılı çalıştırıcı kulüp başkanı Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyesi Cüneyt Tanman’ın da hazır bulunduğu törende, 6 milyon dolar (16,3 milyon TL) karşılığı 3 yıllık yeni sözleşmeye imza atarak resmen görevine başladı. G.Saray’da Süper Lig ve Türkiye Kupası kazandıran Hamzaoğlu imzanın ardından şunları söyledi: “Bana duyulan güvenden dolayı yönetime teşekkür ediyorum. İlk imzayı da yine Metin Oktay Tesisleri’nde atmıştım. O gün yıllar sonra tekrar takımıma hizmet verecek olmanın heyecanı vardı. Önümüzde elde edilmesi gereken başarılar bulunuyordu. Şükürler olsun bugüne kadar işlerimiz umduğumuz gibi gitti ve sezonu 2 kupayla kapattık. Yönetimimizin bize duyduğu güvenle 3 yıl daha beraber çalışacağız. Artık yeni düşüncelerimiz ve hayallerimiz var. Önemli olan bu süreçte görevimizi layıkıyla yapabilmek. Önümüzdeki dönemde daha çok çalışacağız. Şans eseri şampiyon olduğumuzu söyleyen rakiplerimiz var. Ancak neler yapıp da başarılı olduğumuzu biliyoruz. Şans hep çalışandan yanadır. Biz de bunu yaptık. Artık önümüze bakacağız ve kabuğumuzdan çıkacağız. Çıtayı yükseltip, başarılarımızı Şampiyonlar Ligi’nde sürdüreceğiz.”

Transferde tek yetkili

Törenin ardından konuşan ve Hamza Hamzaoğlu ile oldukça başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını belirten başkan Özbek ise “Çok da keyifli bir sezon oldu ve iki kupayla bitirdik. İlk kontratını yaparken de yönetimdeydim. Çok güvendiğimiz, biriydi. Göreve ilk getirirken yine uzun vadeli düşünüyorduk. Çok isabetli bir karar aldığımızı herkes gördü” diye konuştu. Hamzaoğlu ile 3 yıllık dönem daha beraber olacaklarını belirten Dursun Özbek, “Galatasaray’ı başarıdan başarıya koşturacağına inandığım bir arkadaşım. Bundan sonra da her zaman hocamızın arkasında olacağız. G.Saray’ı birlikte başarıya taşıyacağız. Rakiplerimiz transferde yeni sezona hırslı ve azimliler. Onlardan geri kalmayacağız ve yıldızlar topluluğu olan takımı daha da güçlendireceğiz. Artık sportif ve transferde tek yetkili kendisidir. O isteyecek biz alacağız” ifadelerini kullandı.

Tüm kupalara adayız

Galatasaray’a yarım sezonda iki kupa kazandıran teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yapılan imza töreninde hazır olan yönetici Cüneyt Tanman da iddialı konuştu. İdarecilik görevine gelir gelmez Hamza Hamzaoğlu’nun 2 tane kupa getirdiğini vurgulayan Tanman şunları söyledi: “Hamza hocayla çalışmaktan çok mutluyum. Takımını tanıyan ve gelecekle ilgili planlarını yapmış bir teknik adamla çalışıyor olmak, bizler için çok önemli. İnşallah iyi bir beraberlik olacak. Yeni sezonda daha da iddialı olacağız. Önce TFF Süper Kupa, sonra da diğer kupalarla birlikte geride kalan zaferlerimizi taçlandıracağız. G.Saray büyük markadır. Sportif alanda da bir kez daha Avrupa’da kendimizden söz ettirmenin zamanı geldi. Seneye bu zamanlar müzemizde yeni avrupa kupaları olabilir.”

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim