• BIST 8979.2
  • Altın 2285.04
  • Dolar 32.329
  • Euro 35.0528
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Hamza Hamzaoğlu sert konuştu!

Hamza Hamzaoğlu sert konuştu!
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, göreve geldiği günden bu yana takım halinde daha fazla koştuklarını, orta ile şut sayılarının arttığını; futbolcu, teknik heyet, yönetim ve taraftarın bir bütün olduğunu, şampiyonluğa yürüdüklerini söyledi.

Sarı - Kırmızılı takımın başına geçtiğinden bu yana hiçbir maçlarını şansla kazanmadıklarını ifade eden genç çalıştırıcı, "Kısmet, şans bunlara elbette inanıyoruz.

Ama her şey Allah'tan.. Doğru şeyleri yaparsan Allah da sana yardım eder. Sen idman yapma, doğru şeyleri uygulama, 'Kısmetim açık ben maç kazanayım' de; yok böyle bir şey.

Şunu söyleyeyim, hangi maçımızı şansla kazandık? Hakem hatası ya da başka bir şekilde puan aldığımız maç var mı?

Yok. Biz daha çok koşuyoruz, her maçta ceza sahasında 4-5 kişiyle içerideyiz. Çok orta yapıyoruz, çok şut atıyoruz" dedi.
 
Hamzaoğlu, oyuncularından her zaman birbirleri için mücadele etmelerini istediğinin altını çizerken, "Takım bir bütün olursa şampiyonluk gelir.

Ben hep şunu söylüyorum oyuncularıma. Eskiden bizim zamanımızda büyükler hep derdi 'Ben seni sevmek zorunda değilim kardeşim ama sahaya çıktık mı sana saygı duyarım, sana pas atarım ama seni sevmek zorunda değilim.' Ben buna 'hayır' diyorum.

Biz burada birbirimizi sevmek zorundayız. Biz aynı amaç için mücadele ediyorsak sevmek zorundayız.

Eğer sevmiyorsak yarın sahada senin açığını kapatmak için ben mücadele vermem. Ama seni seviyorsam, senin yapmış olduğun hata benim hatammış gibi kapatmak için uğraşırım. Çünkü sen kötü görünme diye" yorumunda bulundu.
 
Dünya Kupası sırasında Hollanda'nın oynadığı bir maçta Sneijder hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle eleştirilen Hamzaoğlu, bu konuya son noktayı koyarak, "Takımın başına geldiğimde Sneijder ile görüştüm.

Dedim ki 'Wesley var mı senden yana bir problem?', 'Yok' dedi. 'Benden yana da yok' dedim" diye konuştu.
 
Sakat, cezalı ya da eksik futbolcuları nedeniyle hiçbir bahane üretmediğini dile getiren Hamzaoğlu, "Bahane üretmedim, Akhisar'da da bunları yapmadım.

Şu eksikti, bu yoktu diye bugüne kadar benden duydunuz mu? Söylemem ki.. 25 - 27 kişilik kadrom varsa benim, onlar da benim oyuncularım, o yoksa bu var. Ben oyuncularıma da söylüyorum" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim