• BIST 9136.05
  • Altın 2324.383
  • Dolar 32.3675
  • Euro 34.9483
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Hamza Hamzaoğlu: İyi bir galibiyet aldık

Hamza Hamzaoğlu: İyi bir galibiyet aldık
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "İyi mücadele ettik, oynanması gerektiği kadar iyi oynadık. İyi bir galibiyet aldık. Kulübümüze hayırlı...

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "İyi mücadele ettik, oynanması gerektiği kadar iyi oynadık. İyi bir galibiyet aldık. Kulübümüze hayırlı olsun. Şimdi önümüzde Beşiktaş maçı var oraya hazırlanıp inşallah oradan da en iyi şekilde dönmeyi amaçlıyoruz." dedi.

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 27. haftasında deplasmanda Medicana Sivasspor'u 2-1 mağlup eden Bursaspor'da Teknik Direktör Hamza Hamzoğlu, maç sonrası yaptığı açıklamada, maça iyi başladıklarını golü buluncaya kadar da önde oynamaya başladıklarını aktararak, şöyle devam etti:

"Ama golü bulduktan sonra psikolojik olarak hemen geriye çekildik. Sivas'ın golüne kadar da savunan bir görüntü içindeydik. Bu aslında istediğimiz bir şey değil ama maalesef takımlarda bu oluyor. Sivas golü bulduktan sonra onlar da biraz çekildi, oyun dengelendi. İkinci yarıda yine önde oynamaya çalıştık. Rüzgâra karşı oynamamıza rağmen kazanmak için oynadık. Son ana kadar bu mücadeleyi sürdürdük.

Rakibimizin çok ciddi pozisyonları vardı ama bizim de girdiğimiz pozisyonlar, önde yakaladığımız ataklar vardı. Son dakikada da olsa attığımız gol ile kazandık. Çıkışımızı devam ettiriyoruz. Takımın kendine olan güveni her geçen gün daha da iyi duruma geliyor. Tabii oyun anlamında bugünkü maçı baz almak çok doğru olmaz, çünkü rakibin bulunduğu pozisyon futbol anlamında çok da müsait değildi. Ama iyi mücadele ettik, oynanması gerektiği kadar iyi oynadık. İyi bir galibiyet aldık. Kulübümüze hayırlı olsun.

Şimdi önümüzde Beşiktaş maçı var, en iyi şekilde oraya hazırlanıp inşallah oradan da en iyi şekilde dönmeyi amaçlıyoruz. Sivasspor'a bundan sonraki maçlarında başarılıyor diliyorum. Gerçekten iyi mücadele ettiler. Savaşıyorlar, istiyorlar. İnşallah hak edenin bu ligde kaldığı bir sezon geçiririz."

Oynayan, oynamayan bütün oyuncularını kutlayan Hamzaoğlu, "Bu, takımın başarısıdır. Antrenmanlardaki isteğin, arzunun coşkunun başarısıdır. İnşallah bunu devam ettiririz. Bugün bir maç kazandık ama önümüzde daha çok maç var." diye konuştu.

Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim