• BIST 9708.23
  • Altın 2490.431
  • Dolar 32.5901
  • Euro 34.8531
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Hamza Hamzaoğlu isyan etti!

Hamza Hamzaoğlu isyan etti!
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, sahaya attıkları maddeler ile Udinese maçının yarıda kalmasına neden olan sarı kırmızılı taraftar grubuna sert tepki gösterdi.

Galatasaray'ın Udinese ile oynadığı hazırlık maçının sarı kırmızılı taraftarların sahaya attığı meşaleler ve patlayıcı maddeler nedeniyle yarıda kalmasına, Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu sert tepki gösterdi.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Hamza Hamzaoğlu, sözlerine "Sezona hazırlık için kampa geldik. Yurt dışındaki Galatasaray taraftarıyla bütünleşmek, onlarla uzun süre uzak kaldıktan sonra hiç değilse kamplarda beraber olmak için buraya geldik. Sezona da hazırlanabilmemiz için maç yapacağız burada. Takımımız için önemli bir maçtı, ama yarıda kaldı mecburen" diye başladı.

    MEŞALE REZALETİ! G.SARAY UDINESE MAÇI YARIDA KALDI


"BU NASIL ÖZGÜRLÜK?"
Üzüldüğü olayın Galatasaray'ın imajının bu şekilde zarara sokilması olduğunu ve bunun bir Galatasaray taraftarına yakışmadığını vurgulayan Hamzaoğlu, "Bunlar Galatasaray'a bir şey katmıyor, bir şeyler götürüyorlar. En çok üzüldüğüm şey de kilometrelerce uzaktan gelen bir sürü Galatasaraylı aile vardı. Çoluk çocuk belki de yollarda saatlerce sefillik çekiyorlar, bizimle beraber olsun, fotoğraf çektirsinler, maçı izlesinler, beraber vakit geçirsinler diye. Şimdi aynı yolu tekrar geri dönecekler. Buna kimin hakkı var... Tamam özgürlük, özgürlük de ben seni rahatsız ediyorsam bu nasıl özgürlük yani" diye konuştu.


 
"NE ZAMAN AKILLANACAĞIZ?"
Bu olayları kendi içlerinde çözeceklerini ve tekrarlanması halinde bu sefer takımı sahadan kedsinini çekeceğini vurgulayan Galatasaray Teknik Direktörü, Eray'ın durumunu da aktardı. Eray'ın gözüne bir parça geldiğini söyleyen Hamzaoğlu, "Allah korusun, bir göz kaybettikten sonra mı bir şeyler olacak? Ne zaman biz akıllanacağız Allah aşkına..." dedi.


 
"YETER!"
Benzer olaylar yüzünden Almanya'da Türk takımlarının hazırlık maçı oynamasının yasaklandığını da hatırlatan Hamza Hamzaoğlu "Yeter yani! Almanya'da yasak var, maç yapamıyoruz. Yarın burada da yasaklanırsa ne olacak? Bu bizim açımızdan, Galatasaray açısından, Türk futbolu, ülkemiz açısından çok kötü. Ülkesini, vatanını, takımın seven bunu yapmaz, yapmamalı" diye konuştu.


 
"HAZIRLIK MAÇLARINI SEYİRCİSİZ DE OYNARIZ AMA..."
Hamzaoğlu, hazırlık maçlarını seyircisiz oynayabileceklerini belirterek fanatiklere uyarıda da bulundu. "Bu bir hazırlık maçı, o zaman seyirciye kapatalım, öyle de oynarız biz. Biz hazırlanırız, maçımızı oynarız" diyen başarılı hoca, diğer yandan gurbette yaşayan diğer insanların da  Galatasaray'ı izlemeye hakkı olduğunu hatırlattı. Hamzaoğlu sözlerini "Şimdi Avrupa'da herkes bize önyargı ile yaklaşacak. Bu kadar küçük şeyleri silmek çok zor. İnşallah bu son olur. Maça devam edememek hoş değil, diğer insanlara karşı, rakibe karşı mahcup olduk. Diğer seyircilerimizden de özür dileriz. Ama rakip de çıkmak istemedi. İkinci yarıda orada biz olacağız dediler, sonuçları ağır olabilirdi" diye tamamladı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim