• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 26 °C

Hamza Hamzaoğlu imzalıyor

Hamza Hamzaoğlu imzalıyor
Galatasaray'ın Prandelli'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna geçen Hamza Hamzaoğlu resmi imzayı atıyor.

Galatasaray'ın İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna geçen Hamza Hamzaoğlu, resmi imzayı attı. Resmen Galatasaray'ın teknik direktörü olan Hamzaoğlu, kağıdı Abdurrahim Albayrak'ın kalemiyle imzaladı. 44 yaşındaki teknik adam, imzanın ardından kalemi hatıra olarak aldı. 

İşte Hamza Hamzoğlu'nun ilk sözleri:

'Tekrar burada olmaktan mutluyum'

"Tekrar Galatasaray'da olmaktan çok çok mutlu ve gururluyum. Bize bu görevi layık gören yönetime ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonra bize düşen tek şey mahcup olmamak. Size güzel şeyler söylemek isterim. Şampiyon olacağız, kupaları alacağız diye ama bunlar zaman alan şeyler. Başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Sahada futbol adına doğruları ortaya koyabilecek bir Galatasaray yaratmaya çalışacağız. Camianın beklentilerinin farkındayız. Üstesinden gelebileceğimize inanıyoruz. Hedeflerimize teker teker ulaşmayı amaçlıyoruz. Biliyorsunuz Milli Takım'da görevdeydim. Yıldırım Demirören başkanımıza ve Fatih Terim hocama ayrıca çok çok teşekkür etmek istiyorum. Hiçbir şekilde önümde durmadılar. Hepimize hayırlı olsun."

'Sneijder ile ilgili sözlerimde ileri gitmiş olabilirim'

"Öncelikle bir kez daha çok sevgili babamın ruhu şad olsun. Aramızdan ayrıldığı gün bize böyle bir miras bıraktı. Sneijder konusuna gelince o söylediklerim Sneijder'le ilgili değil, Sneijder'in düşünce tarzıyla ilgili. Kendi ülkeni övmek için bir başka ülkenin evlatlarını yermeye gerek yok. Mesleğini saygıyla yapan her oyuncu kıymetlidir. Sneijder de benim için öyle bir oyuncudur. Bize gelen tüm yabancı oyuncuların buraya geldikleri zaman ne için geldiklerini bilmeli ve hakkını vermeleri lazım. Bugün de o düşüncelerimin arkasındayım. Belki biraz ileri gitmiş olabilirim o heyecanla. Bunu da kabul ediyorum. Eminim ki Sneijder da o gün öyle bir röportaj verdiğine üzülüyordur. Bundan sonra birlikte Galatasaray'ın başarısı için çalışacağız."

'İdmanları keyifli hale getireceğiz'

"İlk önceliğimiz antrenmanları keyifli hale getirmek olacak. Biz oyuncularımızı bir araya getireceğiz. Onların güçlerini birleştirip beraberce neler yapabildiklerini görmelerini sağlayacağız. İnşallah oyuncularımız da keyif alacaklar bizle birlikte olmaktan. Maçlarda da taraftarımıza aynı coşkuyu yaşatmayı hedefliyoruz." 

'Taffarel'e hayır demeyiz'

'Taffarel kaleci antrenörü olacak. Taffarel gibi önemli bir ismin bizim kadromuzda bulunması beni mutlu eder. Taffarel'e hayır demeyiz. Amacımız Galatasaray'a hizmet etmek. Metin Mert hocamızı da altyapıda kalecilerden sorumlu antrenör yaptık."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim