• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı

Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı
Galatasaray'da şok bir gelişme yaşandı ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı. 3 kupalı Hamzaoğlu'nun dün başkan Dursun Özbek ile TT Arena'da yaşadığı gergin diyalog, beklenmeyen ayrılığı getirdi.

Galatasaray'da beklenen ama zamanlaması herkes için sürpriz olan gelişme yaşandı. Hamza Hamzaoğlu ile sarı kırmızılı kulübün yolları ayrıldı. Spor kamuoyunu hayrete düşüren gelişmenin perde arkasını birlikte aralayalım...

Galatasasaray'a 4. yıldızı ve 3 kupayı kazandıran Hamza Hamzaoğlu ile Dursun Özbek yönetiminin yıldızı aslında başından beri pek barışmadı.

İŞBECER, NARMAN VE ÜÇER 2 AYDIR GÖNDERİLMESİNİ İSTİYORDU

Hatta olay o noktaya geldi ki, 3 yönetici (Fatih İşbecer, Alper Narman, Selim Arda Üçer) Hamzaoğlu'nun gönderilmesini 2 aydır sık sık yönetimde dile getiriyorlardı.

Benfica yenilgisi sonrasında Hamzaoğlu'nu ilk 11'i sürekli değiştirmesi konusundaki rahatsızlık "2 maç üst üste aynı kadroyla çıkamıyoruz. Bu bizce çok zararlı" sözleriyle iletildi.

Ancak hemen ardından Rizespor maçına Galatasaray'ın yine farklı ilk 11 ve tartışılan diziliş ile çıkması yöneticiler adanı bardağı taşıran damla oldu.

4-3'lük mağlubiyet sonrası ilk toplantıda 3 yöneticiye başkaları da destek verdi ve, "Hamzaoğlu başarısızdır, gitmeli" görüşü ortaya atıldı.

Bir grup yönetici ise, "Bizi yine şampiyon yapabilir. Zorlu fikstür öncesi o gider, kötü sonuçlar gelirse tepki olur" uyarısı yaptı. Ve kritik maçların beklenmesi kararlaştırıldı. 

"HOCA BİZİ ATEŞE ATIYOR"

İpleri koparan gelişme ise önceki gün yaşandı. Hamza Hamzaoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada şu 2 maddenin altını çizdi:

1-) Umut Bulut ile sözleşme otomatikman uzadı. Ama uzamasa da ben zaten uzatacaktım. Bu kısa ve net.

2-) Transfer konusunda kararı biz veririz. Yönetim bu konuyu bize bırakıyor. Fikir ayrılığı yok.

Bu ifadeleri yönetimde fırtına kopardı. Özbek yönetimi taraftarın büyük tepki gösterdiği konu olan Umut Bulut'un sözleşmesinin neden uzadığını kamuoyuna açıklamıştı. Şimdi ise zor durumda kalıyorlardı. Ve dün düğmeye basıldı...

Yöneticilerin, "Açıklamaları ile kendini yönetimin önünde görüp bizi ateşe atıyor, taraftarla karşı karşıya getiriyor" dediği Hamzaoğlu'nu Dursun Özbek, TT Arena'ya çağırdı.

Hakan Şükür: Sadece 'yazık' der geçerim

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim