• BIST 9456.53
  • Altın 2496.393
  • Dolar 32.5976
  • Euro 34.8183
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Hamsi Şenliği’ne Başkan Çerçi’den Destek

Hamsi Şenliği’ne Başkan Çerçi’den Destek
Manisa Trabzonlular Derneği, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret ederek, bu yıl ilk kez düzenleyecekleri 1. Manisa Hamsi Şenliği...

Manisa Trabzonlular Derneği, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret ederek, bu yıl ilk kez düzenleyecekleri 1. Manisa Hamsi Şenliği için destek istediler.

Manisa Trabzonlular Derneği Başkanı Doç. Dr. Mustafa Kazaz, Başkan Yardımcıları İsmail Aydın, Barış Kaya ve Mahmut Alioğlu, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret ettiler. Manisa Trabzonlular Derneği olarak Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye nezaket ziyaretinde bulunduklarını dile getiren Dernek Başkanı Doç. Dr. Mustafa Kazaz, "14 Şubat 2016 Pazar günü Manisa Hamsi Şenliği'nin birincisini gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu kapsamda belediyelerimizi ziyaret ederek, hem ilimizde ilk kez gerçekleştirilecek olan bu şenliğe katılımın fazla olmasını sağlamak istiyoruz hem de daha çok aktiviteye yer verilmesi açısından belediyelerimizden destek talep ediyoruz. Tüm gün gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında gündüz hamsi şenliğimiz, gecesinde de çeşitli sanatçıların yer alacağı muhteşem bir konser düzenlemeyi hedefliyoruz. Etkinliğimiz hava muhalefeti olmadığı taktirde 14 Şubat'ta Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek. Hava şartları olumsuz olursa on gün öncesinden kapalı bir alan ayarlayarak, belirlediğimiz tarihte bu etkinliğimizi yapmayı hedefliyoruz. Manisa'da STK'lar tarafından bu tür etkinliklerin çok farklı anlam ve önemleri olmakta... Sadece kendi derneğimiz bünyesinde arkadaşlarla değil, tüm Manisa Halkının katılımlarıyla etkinliklerimizi gerçekleştiriyoruz. Organizasyonumuza buradan bütün Manisalıları davet ediyor, bizleri kabul ettiği için Belediye Başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi.

"HEMŞERİ DERNEKLERİ, TÜRKİYE'NİN YAPI TAŞIDIR"

Kendisine makamında gerçekleştirilen nezaket ziyaretinin ardından düşüncelerini dile getiren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ise, "Son günlerde aktif olan ve çeşitli sosyal aktivitelerle adından sıkça söz ettiren Manisa Trabzonlular Derneği Yönetimi'ne ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Manisa'daki hemşehri dernekleri bizim için önemli. İnsanlarımızın kendi topraklarından, yaşadıkları yerlerden koparak, yeni bir şehirde yaşam mücadelesi vermeleri kolay değil. Ancak yıllarca buralarda kalarak bu ortamlara uymalarının yanı sıra geldikleri çevrelerin kültürlerini unutmamaları, bu yeni yerleşim yerlerinde de bu kültürlerine devam ederek, kültür zenginliklerimizin kaynaşmasına da güzel bir vesile olmaktadır. Yerleşim yerlerindeki hemşehri dernekleri, Türkiye'nin yapı taşlarından biri olarak Türkiye'nin hamurunu oluşturmaktadır. Yunusemre Belediyesi olarak, hemşehri derneklerimizin yaptıkları sosyal ve kültürel etkinliklere elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Manisa Trabzonlular Derneği tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olan 1. Manisa Hamsi Şenliği'ne de Yunusemre Belediyesi olarak destek olacağız. Kendilerine ziyaretleri için tekrar teşekkür ediyor, ilkini gerçekleştirecekleri şenliklerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Çalışmalarında derneğimize ve yönetim kuruluna da başarılar diliyorum" diye konuştu.

Hamsi Şenliği’ne Başkan Çerçi’den Destek

Hamsi Şenliği’ne Başkan Çerçi’den Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim