• BIST 9046.43
  • Altın 2297.823
  • Dolar 32.3149
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Hamitler’e spor tesisi

Hamitler’e spor tesisi
Osmangazi Belediyesi tarafından temeli geçen nisan ayında atılan Hamitler Spor Tesisleri inşaatı sürüyor.

Osmangazi Belediyesi tarafından temeli geçen nisan ayında atılan Hamitler Spor Tesisleri inşaatı sürüyor.

Toplam 2 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Hamitler Spor Tesisleri'nde bin 800 metrekare alana sahip futbol sahası, soyunma odaları, duşlar, kafe ve mescit yer alıyor. 996 bin TL kaynak kullanılan tesisin, önümüzdeki yılın başlarında hizmete açılması hedefleniyor.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Hamitler Spor tesisi inşaatını gezerek yetkililerden bilgi aldı. Mustafa Dündar, "Gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla hem mahallelerimizi güzelleştiriyoruz, hem de hemşerilerimize sosyal yaşam alanları kazandırıyoruz. Spor tesislerimiz sayesinde gençlerimiz boş vakitlerini spor yaparak geçiriyor. Spor tesisleri noktasında Osmangazi Belediyesi olarak ciddi yatırımları olan bir belediyeyiz. Her mahallemizde halı sahalarımız, basketbol sahalarımız bulunuyor. Köyler de mahalle olup belediyemizin sorumluluk alanına girince, her köye park ve spor tesisi yapmak için çalışma başlattık. Bursa, Osmangazi Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları ile spor tesisi sayısı açısından İstanbul'la başa baş gidiyor" dedi.

Hamitler'in Osmangazi'nin gelişme bölgesi olduğunu ve burada ciddi yatırımlara imza attıklarını ifade eden Başkan Mustafa Dündar, "Bu bölgemizde planlı ve modern bir yapılaşma ön plana çıkıyor. Bölgenin gelişimine paralel olarak bizler de ihtiyaçlar doğrultusunda yatırımlar yapıyoruz. Osmangazi Belediyesi olarak bölgeye önemli bir spor tesisi inşa ediyoruz. Futbol sahası, soyunma odaları, duşlar, kafe bölümünün yer alacağı bu spor tesisimiz, hem bölgedeki spor kulüplerine ev sahipliği yapacak hem de spor yapmak isteyen bölge sakinlerine hizmet verecek. Spor tesisinin yanına yapacağımız yeşil alan ile de bölgede yeni bir sosyal donatı alanı oluşturacağız. Vatandaşlarımız buraya gelerek hem spor yapabilecek hem de modern bir şehirde yaşadıklarını en güzel şekilde hissedecekler. İnşallah yıl sonuna kadar bu tesisimizin inşaatını tamamlayacağız. Mahallemiz için hayırlı olsun" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim