• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Hamile eşini poşuyla öldürdü

Diyarbakır'da 18 yaşında hamile bir kadın, imam nikahlı yaşadığı kişi tarafından öldürüldü. Çiftin 5 aylık bebekleri, ailelerin istememesi üzerine çocuk yuvasına verildi.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Uluslararası Dayanışma Günü'nde Diyarbakır'dan ölümle sonuçlanan kadına yönelik şiddeti haberi geldi.

18 yaşında 1 çocuk annesi Songül Malçok, imam nikahlı yaşadığı 19 yaşadığı eşi tarafından poşu ile boğularak öldürüldü.

Öldürülen Songül Malçok, ikinci çocuğuna hamileydi.Olay, merkez Yenişehir İlçesi'ne bağlı Ferit Köşkü Mahallesi'nde meydana geldi.

Dün gece saat 23.00 sıralarında yaşanan olayda iddiaya göre, 18 yaşındaki Songül Malçok, birlikte yaşadığı Mehmet Emin Ç. ile tartıştı. Tartışma sırasında genç kadın, poşu ile boğularak öldürüldü. Olay sabah anlaşıldı.

ABLASI KAHVALTIYA ÇAĞIRMAYA İNİNCE...

Songül Malçok’un üst katta oturan ablası, kahvaltıya çağırmak için indiği evde kardeşinin cansız bedenini buldu.

Olayın duyulması üzerine eve gelen polisin yaptığı ilk incelemede, Malçok'un halen boğazına sarılı bulunan poşu ile boğularak öldürüldüğünü belirledi.

Polis, cinayeti işledikten sonra kaçan Mehmet Emin Ç.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Zanlı, ilk sorgusunda cinayeti şiddetli geçimsizlik ve kıskançlık nedeniyle işlediğini söyledi.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, çiftin aileleri tarafından kabul edilmeyen bebekleri ise, çocuk yuvasına verildi.

KAÇIRARAK EVLENDİ

Karısını poşu ile boğan 19 yaşındaki minübüs şoförü Mehmet Emin Ç. bugün adliyeye çıkarıldı. Sabaha kadar boğduğu eşinin cesedi başında bekleyen Mehmet Emin Ç. sabah evden çıkarken kapıyı ceset bulunsun diye açık bırakmış.

YENİ TAŞINMIŞLAR

Songül Malçok’un komşusu Fatma Balık, “2 gün önce buraya taşındılar. Ben kendisi ile çok samimi değildim yeni taşındıkları için ama üst katta oturan ablası ile samimiydik sürekli görüşüyorduk. Sabah bir bağırtı sesi duyduk geldiğimizde boynunda ip gibi bir şey ile boğulmuş vaziyette yerde bulduk. Ondan sonra herkese haber verdik. Aralarında sorun olup olmadığını bilmiyoruz bize herhangi bir ses gelmedi. Ablası üst katta olmasına rağmen ona bile ses gelmemiş” dedi.

www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim