• BIST 9043.44
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Hami Mandıralı’nın Akakpo Üzüntüsü

Hami Mandıralı’nın Akakpo Üzüntüsü
Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon'dan kiraladığı Serge Akakpo, performansıyla göz dolduruyor.

Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon'dan kiraladığı Serge Akakpo, performansıyla göz dolduruyor. Görev aldığı savunma bölgesinde kritik müdahaleler yaparak takıma önemli katkı sağlayan Togolu futbolcu Beşiktaş maçında forma giyemeyecek olması teknik direktör Hami Mandıralı'yı zorluyor.

Devre arasında Trabzonspor savunmasında yaşanan sıkıntı nedeniyle pilot takım 1461 Trabzon'dan alternatif olarak kiralanan Serge Akakpo, ortaya koyduğu performans ile göz dolduruyor. Mustafa Yumlu'nun sakatlığı ve Aykut Demir'in cezalı olup forma giyemediği maçlarda görev alan oyuncu taraftarların beğenisini kazanırken, teknik direktör Hami Mandıralı'dan tam not aldı. Ön liberoda görev yaptığı Torku Konyaspor maçının aksine stoper bölgesinde daha verimli olduğu görülen oyuncu, Mandıralı'yı gelecek haftalarda karar vermesinde zorlayacak olsa da 15 Mart Salı günün oynanacak olan Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.

TRANSFERLERİ ERTELENEN BEŞİKTAŞ MAÇINDA SONRA GERÇEKLEŞTİ

Trabzonspor Akakpo ile birlikte Jose Bosingwa ve sakatlığı devam eden Güray Vural'ında, transferleri ertelenen Beşiktaş maçı sonrasında gerçekleştiği için bu maçta forma giyemeyecekler. 24 Ocak'ta Trabzon'a yağan yoğun kar yağışı nedeniyle karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım müsabakayı tatil etmişti. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) müsabakanın 15 Mart Salı günün oynanmasına karar vermişti. Bordo-mavili kulüp Akakpo, Bosingwa ve Güray Vural'ın transferlerini ertelenen maç sonrası 29 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirdiği için kurallar gereği söz konusu oyuncular Beşiktaş maçına forma giyemeyecekler. Ara transfer döneminde transfer edilen Muhammet Demir ise Beşiktaş maçında forma giyebilecek. Bordo-mavililer golcü oyuncuyu 22 Ocak'ta renklerine bağlamıştı.

Teknik Direktör Hami Mandıralı'nın sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Güray Vural dışında ilk 11'de şans verdiği Akakpo ve Bosingwa'nın yokluğunda ise savunmada Douglas ve cezası biten Salih Dursun'a şans vermesi bekleniyor.

MANDIRALI, "AKAKPO STOPER BÖLGESİNDE KUSURSUZ OYNADI"

Son oynanan Mersin İdmanyurdu maçında Mustafa Yumlu ile iyi bir ikili görüntüsü veren Akakpo'yu hocası Hami Mandıralı övdü. Togolu futbolcu 1461 Trabzon'dan aldıklarını belirten Mandıralı, "Geldiğimizden beri ideal kadromuzla hiç bir zaman sahada olmadık. İki maçta stoper oynadı bana göre kusursuz oynadı. Orta sahada oynayınca biraz daha başı boş oynuyor. Çünkü yeri orası değildi. İmkansızlıklardan dolayı orada oynattık. Oyuncularımızın sakat ve cezalı olmasından dolayı orta sahada denedik. Aykut Demir gelecek. İşte o zaman kimi oynatacağız diye biz zorlanacağız. Yeter ki oyuncularımız gelişsin, karar verme işini bize bıraksınlar. Mustafa ve Akakpo Mersin İdmanyurdu maçında bana göre kusursuz ve iyi oynadılar" ifadesini kullandı.

Hami Mandıralı’nın Akakpo Üzüntüsü

Hami Mandıralı’nın Akakpo Üzüntüsü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim