• BIST 8718.11
  • Altın 2245.853
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1705
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Halk oylamasına doğru

Halk oylamasına doğru
AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, "Evet" standında çıkan kavgayla ilgili "İleri demokrasi için adım attığımız halk oylaması öncesi...

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, "Evet" standında çıkan kavgayla ilgili "İleri demokrasi için adım attığımız halk oylaması öncesi böylesine bir saldırıyı kınıyorum" dedi.

AK Parti Finike İlçe Başkanı Osman Asıl ile beraber Arif, Yalnız Mahallelerini ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, mahalle halkının sorunlarını dinledi. Ziyaretleri sırasında dün Muratpaşa ilçesi Cumhuriyet Caddesinde üzerinde referandum için "Evet" standı açan AK Partili iki kadın görevli ile vermek istedikleri broşürü yırtan anne kız arasında çıkan kavgayla ilgili açıklama yapan Enç, "Yaşanan tahammülsüzlüğün doğurduğu bu saldırı hiç bir zaman kabul edilebilecek bir şey değildir. Beraber yaşama kültürünü kazanamamış kişilerin ne yazık ki bu türlü saldırıları devam ediyor. "Evet" kampanyasını görmek istemeyen iki bayanın arkadaşlarımızın başörtüsüne karşı gerçekleştirdiği bu saldırı aynı zamanda demokrasimize de bir saldırıdır. Bu yüzyılda şu zamanda hala bu türlü saldırıların yaşanıyor olmasına ne yazık ki üzülerek şahit oluyoruz. İleri demokrasi için adım attığımız halkoylaması öncesi böylesine bir saldırıyı kınıyorum" şeklinde konuştu.

"16 Nisan'da yapılacak halk oylamasını, ülkemizin birlik ve beraberliğini artıracak olmasından dolayı ayrıca önemsiyorum" diyen Enç, "Bu bir sistem değişikliği. Bir parti seçimi değil. 16 Nisan'da milletimizin kararıyla hükümet yönetim sistemimiz değişecek. Her şeyden önce bunun anlaşılması ve konuya bu şekilde yaklaşılması çok önemli. Bizler 16 Nisan'da ülkemizin, vatanımızın geleceğe daha emin ve güçlü adımlarla yürümesi için sandıklara "Evet" kararını yansıtırsak inanın hepimiz kazanacağız" dedi.

16 Nisan'da yapılacak halk oylamasını bir anne olarak özellikle çocuklar açısından da çok önemli bulduğunu söyleyen Enç, "Çocuklarımız daha güvenli ve huzurlu bir ortamda büyüme şansı bulacak. 18 yaşında seçilme hakkı kazanacak gençlerimiz bu ülkenin geleceğine yönelik hedeflerine yön verecek" diye konuştu.

Halk oylamasına doğru

Halk oylamasına doğru

Halk oylamasına doğru

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim