• BIST 9463.49
  • Altın 2503.831
  • Dolar 32.5998
  • Euro 34.8195
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Halk Otobüsünde Elle Tacize 2.5 Yıl Hapis

Halk Otobüsünde Elle Tacize 2.5 Yıl Hapis
Samsun'da halk otobüsünde lise öğrencisi kıza elle tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan 55 yaşındaki bir kişi 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun'da halk otobüsünde lise öğrencisi kıza elle tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan 55 yaşındaki bir kişi 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, İlkadım ilçesi Liman Mahallesi'nde 13 Ocak 2016 tarihinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, lise öğrencisi 18 yaşındaki A.K. adlı kıza halk otobüsü içinde elle tacizde bulunduğu iddia edilen bir kişi daha sonra otobüsten inip kayıplara karıştı. Liseli genç kız ise polise şikayette bulundu.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, halk otobüsünün içindeki güvenlik kamerası ile taciz zanlısının otobüsten indiği sokaktaki esnafın güvenlik kamerası kayıtlarını tek tek inceleyerek günler süren araştırma sonucu şüpheliye ulaştı. Taciz olayını gerekleştirdiği iddia edilen 2 çocuk babası 55 yaşındaki K.K., olaydan 19 gün sonra yakalanarak gözaltına alındı ve çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. K.K. hakkında Samsun 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen K.K., "Ben olay günü çalıştığım fırından çıktım ve Atakum ilçesindeki oğlumun yanına gidiyordum. Otobüs çok sıkışıktı ve kalabalıktı. O esnada elim ya da kolum mağdurun vücuduna değdi mi bilmiyorum. Huzurdaki mağduru hatırlamıyorum. Kendisi ile otobüste göz göze gelip gelmediğimi hatırlamıyorum. Otobüs durdu ve şoför inmemi söyledi. Daha önce de otobüste yaşlı bir kişinin üzerine düşer gibi olmuştum, bana kızmıştı. Yanlışlıkla mağdura elim deymiş ise ise kendisinden özür diliyorum. Suçsuzum. Beratimi istiyorum" dedi.

Mağdur A.K. ise, "Aynı otobüse zaman zaman binerim. Sanığın simasını önceden biliyorum. Çünkü hemşireler tarafından bilinen bir şahıs. Kendisi daha önce aynı numaralı otobüse biniyordu. Otobüse binenler tarafından da tacizci olarak tanınıyordu. Bir gün taciz eylemini fark etmedim. Ancak, hemşire arkadaşım bana sanık tarafından eli ve göbeğiyle vücuduma temas ettiğini söyleyerek beni onun yanında uzaklaştırdı. Bu olaydan kısa bir süre önce de sanığın bir başkasını taciz ettiği için otobüsten indirildiğine şahit oldum. Olay günü yeniden otobüse bindim. Sanık saçını kestirdiğini için kendisini tanıyamadım. Otobüs kalabalıktı ancak birbirimize temas edecek şekilde hızlı gitmiyordu. Kalçama bir el değdiğini hissettim. Emin olamadım. Ancak, otobüsteki bir kişi olayı şoföre söyleyince bu kez emin oldum. Otobüste polisi aradım. Ancak otobüsün numarasını yanlış söylemişim. O esnada şoför sanığı otobüsten indirdi. Kendisinden şikayetçiyim" diye konuştu.

Samsun 2. Asliye Ceza Mahkemesi tutuklu sanık K.K.'yi, "sarkıntılık suretiyle çocuğun cinsel istismarı" suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılıp tahliyesine karar verdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim