• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 26 °C

Halk Ekmek’in Börekleri Çok Seviliyor

Halk Ekmek’in Börekleri Çok Seviliyor
Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası'nın, ekmek başta olmak üzere her damak tadına hitap eden çeşit çeşit üretimlerinin yanı sıra normal undan...

Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası'nın, ekmek başta olmak üzere her damak tadına hitap eden çeşit çeşit üretimlerinin yanı sıra normal undan üretilen su böreği ile tam buğday unundan yapılan tereyağlı su böreği, Başkentliler tarafından çok beğeniliyor.

Ürettiği ürünlerle marka olmaya, değişik tat ve lezzetleri Başkentlilerle buluşturmaya devam eden Halk Ekmek Fabrikası, su böreği çeşitlerinin yanı sıra "halk börek" ve "kol böreği" üretimleriyle, börek konusunda da iddiasını ortaya koyuyor.

SICAK SICAK TAM BUĞDAY SU BÖREĞİ

Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar, dünya standartlarındaki üretim tesislerinin yer aldığı Fabrika'da itinalı ve hijyen ortamda hazırlanan hamurların, özel araçlarla satış büfelerine getirildiğini ve burada pişirilerek, dumanı üstünde, taze ve sıcak şekilde vatandaşlarla buluşturulduğunu söyledi. İlkbahar, hiçbir katkı maddesi içermeyen su böreklerin saf tereyağından üretildiğini ifade etti.

Tam buğday su böreğinin yanı sıra normal undan yapılan su böreğinin de Başkentliler tarafından çok beğenildiğini anlatan İlkbahar, bu böreklerin, günlük ortalama 150-200 kg arasında satıldığını, hafta sonları ise bu rakamın çok daha fazla arttığını kaydetti.

ATLANTİS CAFE VE GÖKKUŞAĞI'NDA SATILIYOR

Börek satışlarının, sadece Batıkent'teki Atlantis Cafe ve Milli Kütüphane önündeki Gökkuşağı Satış Mağazası'nda bulunduğunu belirten Ali İlkbahar, "Tereyağlı su böreklerimizin yanında mağazalarımızda günlük ortalama 900 adet halk börek ve 70 kilogram civarında da kol böreği satışı gerçekleştiriyoruz. Yani dumanı üstünde, taze ve sıcak sıcak böreklerimiz Başkentlilerimiz tarafından çok beğeniliyor. Üretimlerimizle, börek konusunda da iddiamızı ortaya koyduk" dedi.

Halk Ekmek’in Börekleri Çok Seviliyor

Halk Ekmek’in Börekleri Çok Seviliyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim