• BIST 9079.97
  • Altın 2302.765
  • Dolar 32.318
  • Euro 35.0939
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Halk Ekmek’e “Helal Gıda Sertifikası”

Halk Ekmek’e “Helal Gıda Sertifikası”
Ankara Halk Ekmek Fabrikası'na Han Vakfı tarafından "Helal Gıda Sertifikası" verildi.

Ankara Halk Ekmek Fabrikası'na Han Vakfı tarafından "Helal Gıda Sertifikası" verildi.

Halk Ekmek Fabrikası Konferans Salonu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada başarılı çalışmalarının ödüllerini almaya devam ettiklerini belirten Genel Müdür Ali İlkbahar, "Biz her zaman en güzelini yapmaya çalıştık ve çalışıyoruz. Bütün arkadaşlarımız aynı gayreti gösteriyor. Bugün gerek Ankara'da, gerekse Türkiye'de örnek bir kuruluş olduk" dedi.

Görevlerinin sadece ekmek üretmek olmadığını, halk sağlığını da ön planda tuttuklarını ifade eden İlkbahar, şunları söyledi:

"Yıllardır Halk Ekmek'i başarıdan başarıya götüren kıymetli mesai arkadaşlarıma çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu belge çok kıymetli bir belge. Biz sadece ekmek çıkartmıyoruz, insanların sağlıklı bir yaşam sürmesinin devamlılığı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ürünlerimiz titizlikle incelenerek bu belge verildi. Bu belgenin en güzel tarafı, incelemelerin belge verilinceye kadar değil, verildikten sonraki aşamalarda da takip edilmesi. Onun için bu belgeden dolayı, çalışmalarından dolayı Han Vakfı'na çok teşekkür ediyorum."

"BELGE ÇOK GÜZEL BİR AVANTAJ SAĞLAYACAK"

Han Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Nazırlı da Helal Gıda Sertifikası ve işlevi hakkında bilgi vererek şunları dedi:

"İslam Konferansı Örgütü malumdur. Tüm İslam ülkelerinin üye olduğu bir kuruluştur. Bu İslam Konferansı Örgütü'nün belirlediği "SMIIC Standardı" diye bir standart var. Yıllardır Ankara'nın en temiz, en nezih, en hijyenik ekmeğini yapan Halk Ekmek, İslam Konferansı Örgütü'nün verdiği yetkiye göre aldığı belgeyle bundan sonra da inşallah daha bir ivme kazanacak. Biz de bu belgeyi Halk Ekmek gibi bir kuruluşa vermekle memnunuz. İnşallah bundan sonra da denetimlerimiz devam edecek. Hemen hemen her yıl bu denetimleri yapmamız gerekiyor. İleride Halk Ekmek, yurt dışına da açılacak olursa bu belgeyle çok güzel bir avantaj sağlayacaktır."

Halk Ekmek’e “Helal Gıda Sertifikası”

Halk Ekmek’e “Helal Gıda Sertifikası”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim