• BIST 9079.97
  • Altın 2324.04
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9598
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Halk Ekmek, Satış Büfelerini Yeniliyor

Halk Ekmek, Satış Büfelerini Yeniliyor
Ankara Büyükşehir Belediyesi halk ekmek fabrikası, eski büfeleri, yeni görünümdeki modern büfelerle değiştiriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi halk ekmek fabrikası, eski büfeleri, yeni görünümdeki modern büfelerle değiştiriyor. Turuncu, beyaz ve bordo renkli görüntüsü, geniş iç hacmiyle beğeni kazanan büfelerin 50 adedi, Başkent'in en çok satış yapılan bölgelerindeki eski büfelerle değiştirildi.

Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar, büfeci ve Ankaralı tüketicilerden gelen istek doğrultusunda yeniden projelendirilen satış büfelerinin, yeni dizaynıyla hem büfeciler hem de Ankaralılar tarafından çok beğenildiğini söyledi.

Eski büfelere kıyasla daha geniş olan yeni büfelerin, ürün teşhir bölmeleri, ses ve ısı yalıtımı, elektrik tesisatı ve geniş görüş açısıyla ürünlerin sergilenmesinde daha büyük imkan sunduğunu kaydeden Ali İlkbahar, "Yeni büfelerde ağırlıklı olarak beyaz renk hakim. Büfenin ön cephesi turuncu ve bordo renklerden oluşuyor. Onlarca tasarım arasından seçilen yeni büfelerin yan bölümleri ile arka bölümünde, fabrikamızın ürünleri için hazırlatılan reklam çalışmalarımızın yerleştirileceği özel alan bulunuyor" dedi.

MKE'YE VERİLMESİ ŞARTIYLA

50 büfenin yenileriyle değiştirildiğini, çalışmanın devam edeceğini anlatan Genel Müdür İlkbahar, "Öncelikle en çok satış yapılan bölgelerdeki büfelerimizi değiştiriyoruz. Çok eskimiş, kullanılamayacak durumda olan büfelerimizi de resmi kurum ve kuruluşlara (okul, hastane vb.), büfenin hurdaya ayrılmasının ardından Makine Kimya Enstitüsüne verilmesi şartıyla teslim ediyoruz" diye konuştu.

Ankara'nın dört bir yanında 420 ekmek satış büfesi bulunduğunu ifade eden İlkbahar, sözlerine şöyle devam etti:

"Bunların yanı sıra fabrika önü, Kamu pazarı, Dışkapı Halk Kafe, Dışkapı İşçi lokali, Çamlıdere Gönülhane, Büyükşehir Belediyesi satış yeri ve Halk Ekmek Atlantis Halk Kafe gibi 7 satış mağazamız faaliyetlerini devam ettirmektedir. Ankaralı tüketicilerin yoğun talebi üzerine, 2016'da bu sayıyı 20 adede çıkarmayı planlıyoruz. Her ilçeye en az bir satış mağazası açarak, Ankaralılar için hizmete devam etmeyi planlıyoruz."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim