• BIST 9136.05
  • Altın 2324.383
  • Dolar 32.3675
  • Euro 34.9483
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Halk Büyükşehir Çalışmalarından Memnun

Halk Büyükşehir Çalışmalarından Memnun
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, toplumun farklı kesimlerinden sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, toplumun farklı kesimlerinden sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi. Başkan Çelik'e yapılan ziyaretlerde Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu hizmetlerden duyulan memnuniyet dile getirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e günün ilk ziyaretini Yeraltı Çarşısı Derneği yaptı. Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Çelik'i ziyaret eden Dernek Başkanı Salih Gülay Sahabiye Projesi'ni dört gözle beklediklerini belirterek, projenin çarşıya büyük fayda sağlayacağına inandığını söyledi. Gülay, "Esnaflar olarak her zaman belediyemizin yanındayız" diye konuştu.

Başkan Mustafa Çelik'i Hunat Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Gümüşgöz ve yöneticiler de ziyaret etti. Çarşı ile ilgili bilgi veren Gümüşgöz, belediyenin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi ve Başkan Çelik'e kolaylıklar diledi.

Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Ali Koç ve oda yöneticileriyle de görüşen Başkan Mustafa Çelik daha sonra İstanbul İncesu Kızılörenliler Derneği yönetimi ile bir araya geldi. Dernek Başkanı Mustafa Göçen, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını sürekli takip ettiklerini ifade ederek, "İstanbul'da ve gittiğimiz her yerde sizleri anlatıyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Başımız her zaman dik ve sizlerle övünüyoruz" dedi.

Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Saadettin Kulkul da Başkan Mustafa Çelik'i ziyaret ederek görme engellilere ilişkin bilgiler verdi. Başkan Çelik, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Günay Çakı ve yönetim kurulu üyeleri ile de görüştü. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaretin ardından Arif Molu Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Murat Altundağ Başkan Çelik'i ziyaret etti. Altundağ, ziyarette Başkan Çelik'e öğrenciler tarafından yapılan bir tabloyu hediye etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i AK Parti Sarıoğlan İlçe Başkanı Ahmet Cerit, Pınarbaşı İlçe Başkanı Türkay Kara ve Özvatan İlçe Başkanı Nasip Aksoy da ziyaret etti. Ziyarette ilçelere yapılan yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Halk Büyükşehir Çalışmalarından Memnun

Halk Büyükşehir Çalışmalarından Memnun

Halk Büyükşehir Çalışmalarından Memnun

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim