• BIST 9693.46
  • Altın 2504.401
  • Dolar 32.5823
  • Euro 34.7935
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Halim Okta: "Kırklarelispor maçını çok önemsiyoruz"

Halim Okta: "Kırklarelispor maçını çok önemsiyoruz"
İZMİR (İHA) – Karşıyaka Teknik Direktörü Halim Okta, ligde geçirilen zor günlerde ilk yarının son maçı olan Kırklarelispor mücadelesini çok önemsediklerini...

İZMİR (İHA) – Karşıyaka Teknik Direktörü Halim Okta, ligde geçirilen zor günlerde ilk yarının son maçı olan Kırklarelispor mücadelesini çok önemsediklerini dile getirerek, galibiyet ile hem moral bulmayı hem de düşme hattından kurtulmayı hedeflediklerini söyledi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 16. sırada yer alan Karşıyaka, bu hafta evinde SBS İnşaat Kırklarelispor ile karşılaşacak. İlk devrenin son maçında galip gelmek istediklerini belirten Karşıyaka Teknik Direktörü Halim Okta, galibiyetle hem moral bulacaklarını hem de diğer sonuçlara göre düşme hattından kurtulabileceklerini söyledi.

"Hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz"

Kırklarerispor maçını çok önemsediklerini ifade eden Okta, "Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Desteklerini esirgememelerini istiyoruz. Bizim için çok önemli bir maç. İlk yarıyı galibiyetle bitirip hem moral kazanabiliriz hem de diğer sonuçlara göre son üçün üstünde de bitirme ihtimalimiz olabilir. Ama biz bütün hazırlıklarımızı kazanmak üzerine yapıyoruz" dedi.

"Son haftada kazanırsak 13 puanda olacağız"

Okta, şu an bulundukları sıralamanın hedeflerinin gerisinde olduğunu kaydederek, "Geçen süreçte başarılı maçlar çıkardığımızı, bazı maçlarda da hak etmediğimiz sonuçlar olduğunu düşünüyorum. Eğer girebildiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik, şu anda birkaç puan daha önde olabilirdik. Bu da bizim hedefimiz olurdu. Karşıyaka'ya geldiğimde devreyi 14-15 puan civarında kapatırız diye tahmin ediyordum ama son haftada rakibimizi yenersek 13 puanda olacağız" diye konuştu.

Tayfun Pektürk'ün sakatlığı bulunduğunu ve bugün MR çekildiğini anlatan Okta, Tayfun'un durumunun MR sonucuna göre netleşeceğini, Abdülhamit Yıldız'ın da sarı kart cezası nedeniyle maçta forma giyemeyeceğini dile getirdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim