• BIST 9049.36
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Haliliye’de öğrenciler deneme sınavı yapıldı

Haliliye’de öğrenciler deneme sınavı yapıldı
Haliliye Belediyesi, bu yıl ikinci kez ilçe genelindeki ortaokulda eğitim gören 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik aynı anda seviye belirleme sınavı...

Haliliye Belediyesi, bu yıl ikinci kez ilçe genelindeki ortaokulda eğitim gören 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik aynı anda seviye belirleme sınavı düzenledi. Bahçelievler Ortaokuluna giderek, sınava girecek öğrencilerle bir araya gelen Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, "64 okulda 5 bin 800 öğrencimizin katıldığı deneme sınavı gerçekleştirdik" dedi.

Geleceğin teminatı olan gençlerin eğitim çalışmalarına katkılar sunmak amacıyla çeşitli işbirlikleriyle çalışmalar yürüten Haliliye Belediyesi, ilçe genelindeki 64 ortaokulda öğrenim gören 5 bin 800 8'inci sınıf öğrencisine yönelik seviye tespit sınavı düzenledi. İlki 12 Ocak 2018'de düzenlenen sınav öncesinde Belediye Başkanı Fevzi Demirkol da, sınavın yapıldığı okullardan olan Bahçelievler Ortaokuluna gitti. Burada Okul Müdürü Fahri Merde tarafından karşılanan Demirkol, sınava girecek öğrencileri ziyaret etti. Öğrencilere, okumanın ve eğitimli bir neslin önemi noktasında öğütlerde bulunan Demirkol, geleceğin teminatı olan gençlerin her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Sınava giren tüm öğrencilere başarılar dileyen Fevzi Demirkol, "Haliliye Belediyesi olarak geleceğimizi temin edecek, koruyacak olan gençlerimiz bizim için çok önemli. Bu gençlerimizin, bilgi çağında en iyi şekilde yetişmesini sağlamak istiyoruz. Gençliğimizin eğitimde, sporda, milli ve manevi değerlerimizi öğrenmelerini ve yaşamalarını istiyoruz. Haliliye Belediyesi olarak eğitim camiamızın her zaman emrinde, yanında, hizmetinde olduk ve olmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin eğitimi için okullarımızın yapmış olduğu çalışmalara, Haliliye Belediyesi olarak destek sağlamaktayız. Haliliye İlçemizde, 64 okulda 5 bin 800 öğrencimizin katıldığı deneme sınavı gerçekleştirdik. Bu sınavlarla, gençlerimizin bilgi seviyelerini girecekleri sınav öncesinde öğrenmelerini amaçlıyoruz" dedi.

"Gençlik merkezimizin inşaatı devam ediyor"

Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, gençler için Osman Gazi Mahallesinde yapımını devam ettirdiği gençlik ve kültür merkezinin inşaatının da devam ettiğini hatırlatarak, "Gençlerimizin geleceği için, sağlık bir nesil yetişmesi için gençlik merkezimizin inşaatı devam ediyor. Bu merkezimizde kızlarımıza ayrı, erkeklerimize ayrı havuzlar yer alacak, çeşitli spor alanları olacak. Kütüphane, sınıflarımız, eğitim ve iş atölyelerimiz ile konferans salonlarımız merkezimizde yer alacak. Gençlikle ilgili çalışmalarımız ileriki günlerde de devam edecektir" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim