• BIST 9756.41
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 27 °C

Haliliye’de Başkan Yardımcılığı Görevine Aysel Göncü Atandı

Haliliye’de Başkan Yardımcılığı Görevine Aysel Göncü Atandı
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Haliliye Belediye Başkan Yardımcılığı görevine Belediye Meclis Üyesi Aysel Göncü'nün atandığını...

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Haliliye Belediye Başkan Yardımcılığı görevine Belediye Meclis Üyesi Aysel Göncü'nün atandığını söyledi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, düzenlediği basın toplantısında seçim öncesi verdikleri vaat doğrultusunda ilçe belediyelerine kadın başkan yardımcısı atama işlemlerinin tamamlandığı söyledi. Bakan Faruk Çelik, bu doğrultuda Haliliye Belediye Başkan Yardımcılığı görevine, Aysel Göncü'nün atandığını ifade etti. Bakan Fevzi Demirkol, atamayla ilgili yaptığı açıklamada, "Haliliye Belediye Başkan Yardımcılığı görevine, uzun yıllardır AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanlığı'nı başarıyla yürütmüş Aysel Göncü hanımefendiyi bugün itibariyle atamış bulunuyoruz. Geçmişte nasıl beraber hizmet etmişsek, şimdi de Şanlıurfa'ya hep birlikte hizmet etme arzusu ve gayreti içerisinde olacağız. Kadınlarımızın, geçmişte olduğu gibi Milli Mücadele'de, İslam tarihinde olduğu gibi şanlı yerini alacağının müjdesi olarak bu atamayı gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Kendilerine başarılar diliyorum" dedi. Başkan Yardımcısı Aysel Göncü ise görevini en iyi yapacağı konusunda söz verdiğini ifade ederek, "Bu güzel görevi bana layık gören siyasi büyüklerime çok teşekkür ediyorum. Sayın Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol beyefendiyle, özellikle onunla çalışacağım için gurur duydum, şeref duydum, onur duydum. En iyi şekilde bu görevi yapacağıma söz veriyorum" diye konuştu. AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat da, "Aysel hanıma yeni görevinde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Haliliye Belediye Başkan Yardımcısında da Haci Kanduza, Mehmet Selim Polatkan ve Osman Uludağ da görev yapmaktadır.

Haliliye’de Başkan Yardımcılığı Görevine Aysel Göncü Atandı

Haliliye’de Başkan Yardımcılığı Görevine Aysel Göncü Atandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim