• BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Haliliye Voleybol Takımı kentin gözdesi oldu

Haliliye Voleybol Takımı kentin gözdesi oldu
Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı, kurulmasının üzerinden geçen iki yılda büyük bir başarı göstererek, Türkiye Voleybol 1. Ligine yükseldi.

Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı, kurulmasının üzerinden geçen iki yılda büyük bir başarı göstererek, Türkiye Voleybol 1. Ligine yükseldi.

Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı, 2015 yılında kurulmasının ardından mücadele ettiği Bölgesel Amatör Liginde şampiyon olarak Türkiye Voleybol 2. Ligine yükseldi. Bu ligde de özverili şekilde çalışmalarını sürdürerek, başarısından söz ettiren Haliliye ekibi, 2016- 2017 sezonunda mücadele ettiği Voleybol 2. Lig Erkekler 5. Grupta 20 maçta 20 galibiyet alarak eleme yarı finallerine yükseldi. Konya'daki yarı finallerde ve Ankara'daki final müsabakalarında da başarısını sürdüren Haliliye ekibi, grup şampiyonu olarak Türkiye Voleybol 1. Ligine yükseldi.

"Spora ve sporcuya önem veriyoruz"

Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı, kente döndükten sonra Başkan Fevzi Demirkol, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, Haliliye Belediyesi başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleriyle bir araya geldi. Sporcuları ve teknik ekibi tek tek tebrik eden Demirkol, takıma birinci ligde başarılar diledi. Sporculardan Efeler Ligi hedefiyle birinci ligde mücadele etmelerini isteyen Demirkol, spora ve sporcuya verdikleri önemden bahsederek, Haliliye Belediye Sporun bir takım değil, bir okul da olduğunu söyledi. Demirkol konuşmasında, "Haliliye Belediyesi olarak kurulduğumuz günden bu yana salon sporlarıyla ilgileniyoruz. Gençler bizim geleceğimizdir. Geleceğimiz olan gençlerimizin sporla olan buluşmasını temin etmek istiyoruz. Bu bağlamda salon sporlarının tamamında birer takım kurduk. Bu kurduğumuz takımlardan bugün başarısını kutladığımız Haliliye Belediyespor Voleybol takımıdır. Konya'daki elemelerde Şanlıurfa'yı Haliliye'yi temsil ettiler. Elemelerde bir üst gruba çıkmaya hak kazandı. ve Voleybol 1. Ligine yükselme maçlarında grup şampiyonu olarak birinci lige yükseldiler. Haliliye Belediye Sporun bu voleybol takımı sadece takım değil, bir okuldur. Gençlerimizin çocuk yaştan itibaren spor yapmasını amaçlamaktayız. Bu bağlamda şimdi mücadele edecekleri birinci ligde takımımıza başarılar diliyorum. Başarılarının devamı gelecektir diye temenni ediyorum" şeklinde konuştu. AK Parti İlçe Başkanı Canpolat ve belediye meclis üyeleri de sporcuları tek tek tebrik ederek, başarılar diledi.

Bakan Çelik ile de bir araya geldiler

Şampiyon olarak Türkiye Voleybol 1. Ligine yükselip kentin gözdesi olan Haliliye voleybol takımı, programları dolayısıyla kentte bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'le de bir araya geldi. Şampiyonluk kupası kendisine taktim edilen Bakan Çelik, Haliliye Belediyesini ve sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Haliliye Voleybol Takımı kentin gözdesi oldu

Haliliye Voleybol Takımı kentin gözdesi oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim