• BIST 8963.51
  • Altın 2278.807
  • Dolar 32.3097
  • Euro 35.0661
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 18 °C

Haliliye Meclisinin Gündemi Kar Oldu

Haliliye Meclisinin Gündemi Kar Oldu
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye Belediyesi Ocak Ayı Meclisi 2. birleşim toplantısında meclis üyelerine kar çalışmaları hakkında bilgi...

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye Belediyesi Ocak Ayı Meclisi 2. birleşim toplantısında meclis üyelerine kar çalışmaları hakkında bilgi verdi. Alınan tedbirlerle kar yağışında başarılı bir çalışma yaptıklarını aktaran Demirkol, "Halkımızın hayatını kolaylaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol Haliliye Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısında meclis üyelerine çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Kar yağışı ile ilgili konuşan Demirkol, "Bizim bu yağışa hazırlıksız yakalanmamamız için daha öncesinden gerekli hazırlıklarımızı yapmıştık. Dün akşam itibari ile yoğunlaşan kar bölgemizde insanlarımızın hayatını zorlaştırmasın diye bizlerde belediye olarak azami kolaylığı sağlamak amacıyla Büyükşehir Belediyemizin oluşturduğu bir kriz masası vardı. Dün gece ben kriz masasında Karaköprü, Eyyübiye ve Haliliye Belediyesi'nin tüm imkanları aynı şekilde Büyükşehir Belediyemizin imkanlarını bir merkezden idare etmek çok olumlu sonuçlar doğurdu. Ben de dün gece Haliliye bölgemizdeki karla mücadele eden ekiplerimize, onlarla fotoğraf çektirmek için değil, soğuk şartlarda da sıcakta da her zaman kendilerinin yanında olduğumuzu moral ve motivasyon açısından yanlarında olduğumuzu hissetmeleri için sahada dolaştım. Hamt olsun şimdiye kadar bu noktada bize çok uç isteklerin dışında şikayet ve talep gelmedi. Şu an itibari ile de Fen İşlerimiz, Park Bahçe ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüz kaldırımlarda temizlik yapmaktadırlar. Halkımızın hayatını kolaylaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz" şeklinde konuştu. Haliliye Belediyesi kent genelinde etkili olan kar yağışının ardından yoğun bir çalışma başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelleri gün boyunca aralıksız olarak mesai yaptı. Ekipler, ilçe genelinde kar küreme, yol tuzlama, iş makineleri ile yol açma, kaldırım temizliği ve tehlike arz eden yerlerde ağaç budama ile sarkıkların temizliği çalışması yürüttü.

Haliliye Belediyesinin gece saatlerinden itibaren hummalı bir çalışma yaptığını aktaran vatandaşlar ise belediye yetkililerine teşekkür etti.

Haliliye Meclisinin Gündemi Kar Oldu

Haliliye Meclisinin Gündemi Kar Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim