• BIST 9060.78
  • Altın 2293.698
  • Dolar 32.31
  • Euro 35.1283
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Haliliye Belediyesi’nden Müzik Ziyafeti

Haliliye Belediyesi’nden Müzik Ziyafeti
Haliliye Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 10 Ocak İdareciler Günü nedeniyle "Kış Masalı" isimli Türk Sanat Müziği konseri düzenledi.

Haliliye Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 10 Ocak İdareciler Günü nedeniyle "Kış Masalı" isimli Türk Sanat Müziği konseri düzenledi. Müzik ziyafetinin yaşandığı gecede konuşan Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla bu konserimizi icra ettik" dedi.

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Türk Sanat Müziği Korosu, 10 Ocak Gazeteciler Günü ve 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla "Kış Masalı" isimli konser için sahne aldı. Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen konsere Başkan Fevzi Demirkol, eşi Adile Demirkol ile Başkan Yardımcıları Haci Kanduza ve Mehmet Selim Polatkan'ın yanı sıra, Vali İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Jandarma Alay Komutanı Albay Selman Kömürcü, Haliliye Belediye Meclis üyeleri Aysel Göncü, Hande Cankaya ve Mehmet Erol, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cuma Ağaç ile gazeteciler, idareciler ve sanatseverler katıldı.

Konser öncesinde konuşma yapan Başkan Fevzi Demirkol, Türk Sanat Müziği Korosunun Haliliye Belediyesi bünyesinde kurulduğunu ve ekibin gönüllülük esasına dayalı çalıştığını söyledi. Demirkol, "Türk Sanat Musiki koromuz, Haliliye Belediyesinin bünyesinde tamamıyla ücretsiz sanata ve insana verdikleri önemin bir nişanesi olarak hiçbir ücret almadan gönüllük esasına dayanan ve aynı zamanda her biri mesleğinde, işinde, iş sahibi, kariyer sahibi" dedi.

24 Kasım Öğretmen Gününde düzenleyecekleri konserin bölgedeki terör olayları nedeniyle ertelediklerini hatırlatan Başkan Demirkol, "Türk Sanat Musikisi koromuzun, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir konser tertiplemiştik. Ama maalesef bölgemizde yaşanan terör olayları nedeniyle şehit düşen güvenlik görevlilerimizin, aziz hatırasına hürmeten ve ne için şehit düştüğünün manasını bilerek o gün için o konserimizi, o şehitlerimize saygımızdan dolayı erteledik. Ama biz belediyeyiz, belediye olarak yapmış olduğumuz bu tip faaliyetlerle bir anlam kazandırmak gerektiğini her zaman düşünmüşüz. Bu anlamda yine emekçilerimize saygının, bölgemize hizmet eden tüm personele, tüm emekçiye bir saygının nişanesi olarak bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla bu konserimizi icra etme imkanı bulduk" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi ise, "Haliliye Belediyemiz sanat ve kültür alanında gerçekten güzel faaliyetlere imza atan bir belediyemiz" şeklinde konuştu.

Vali İzzettin Küçük de, yaptığı konuşmada Haliliye Belediyesi'ne etkinliğinden dolayı teşekkür ederek, bu tip faaliyetlerin gerektiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Başkan Fevzi Demirkol, konserde bulunan en genç gazeteciye 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla çiçek takdiminde bulundu. Protokol üyeleri de, koroya karanfil taktim etti.

24 ses sanatçısı, 16 sazende ekibinin sahne aldığı konserde, birbirinden güzel Türk Sanat Müziği şarkılarını seslendiren koroya sanatseverler de eşlik etti. 19 şarkının seslendirildiği gecede, sanatseverler müzik ziyafeti yaşadı.

Haliliye Belediyesi’nden Müzik Ziyafeti

Haliliye Belediyesi’nden Müzik Ziyafeti

Haliliye Belediyesi’nden Müzik Ziyafeti

Haliliye Belediyesi’nden Müzik Ziyafeti

Haliliye Belediyesi’nden Müzik Ziyafeti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim