• BIST 9789.49
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol,

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol,
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, İmam Bakır Mahallesindeki park düzenleme, yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, İmam Bakır Mahallesindeki park düzenleme, yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Gençlerin ve çocukların iyi vakit geçireceği alanlar oluşturduklarını ifade eden Başkan Demirkol, park düzenleme ve yol yapım çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcıları Mehmet Selim Polatkan ve Osman Uludağ, Belediye Meclis Üyesi Abdulkadir Altundağ ve birim müdürleriyle birlikte İmam Bakır Mahallesini ziyaret etti. Mahalle sakinleriyle görüşerek görüş alış verişinde bulunan Başkan Demirkol, Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından mahallede devam ettirilen park düzenleme çalışmalarını inceledi. Çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi alan Başkan Demirkol, çocuklara parkın kısa sürede kullanımlarına açılacağı müjdesini verdi. Gençlerin ve çocukların iyi vakit geçireceği alanlar oluşturduklarını ifade eden Başkan Demirkol, ziyaretle ilgili, "İmam Bakır Mahallemizde hem yol çalışmamız hem de parklardaki düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Mevcut parkımızın daha öncesinde kullanılamayacak bir haldeydi, metruk bir haldeydi, terk edilmiş bir vaziyetteydi. Şimdi biz bu parkımızın etrafında yeni yürüyüş yolları ve parkı yeniden dizayn ederek, arada kademeler oluşturarak gençlerimizin, çocuklarımızın iyi vakit geçirecekleri alanlar oluşturmak istiyoruz. Bu çalışmalarımızı yerinde inceledik. Gençlerimizin de istediği bütün alanlar olacak. İnşallah belirli bir zaman sonrasında bu çalışmalarımız ileri seviyeye geldiğinde yine incelemelerimiz olacaktır" dedi.

Başkan Fevzi Demirkol, daha sonra Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen yol açma çalışmalarını inceledi.

"HALKIN MUTLULUĞU İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ"

Başkan Fevzi Demirkol, denetlemeleri Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından halı ihtiyacı karşılanan İmam Bakır Taziye Evini ziyaret ederek, sürdürdü. İbadethanelerin halı ihtiyaçlarını karşıladıklarını vurgulan Başkan Demirkol, "Bizim Haliliye Belediyesi olarak anlayışımız halkımızın mutlu olması. Halkımızın mutlu olması içinde elimizden gelen tüm gayretleri sarf ediyoruz. Bunun için gerekli tüm fiziki şartları temin ediyoruz. Bugünde bizim çeşitli yerlerde yapmış olduğumuz sosyal yardım hizmetlerine ilaveten tüm camilerimizin, taziye evlerimizin, vakıflarımızın, öğrenci yurtlarımızın halı ihtiyacı olanlarının halı ihtiyaçlarını Haliliye Belediyesi olarak karşılıyoruz ve bu anlamda bu hizmetlerimizin dönemimizin sonuna kadarda devam edeceğini halkımıza müjdeliyoruz. Ayrıca bu hizmetlerimizden dolayı insanlar memnuniyetlerini ifade ediyorlar. Bizlere dua ediyorlar. Bizlerde bu duayı bize kazandıran personelimize, Belediye Meclis üyelerimize, Haliliye Belediyesinin tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Çünkü bizim hedefimiz halkımızın mutlu olmasıdır, Haliliye halkı ne kadar mutlu ise Haliliye Belediyesinin çalışanı da, müdürleri de, Haliliye Belediye Başkanı olarak ben de o kadar mutlu olacağım. Onun için bu çalışmalarımız bu amaçla, bu doğrultuda inşallah ileriki yıllarda da devam edecektir" şeklinde konuştu.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol,

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol,

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol,

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol,

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol,

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim