• BIST 9538.49
  • Altın 2487.863
  • Dolar 32.492
  • Euro 34.8149
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 23 °C

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol,

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol,
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, "Haydi Gençler Kendi İşinizin Başına" sloganıyla başlatılan ve 710 kişiye verilmesi planlanan girişimcilik...

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, "Haydi Gençler Kendi İşinizin Başına" sloganıyla başlatılan ve 710 kişiye verilmesi planlanan girişimcilik kursu kapsamında KOSGEB ile yapılan protokole katıldı.

Haliliye Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nde düzenlenen imza törenine Başkan Fevzi Demirkol ve KOSGEB İl Müdürü İdris Erkeksoy katıldı. Haliliye Belediyesi ile KOSGEB İl Müdürlüğü arasında 710 kişiye verilmesi planlanan girişimcilik kursuyla ilgili düzenlenen protokolü Başkan Demirkol ile İl Müdürü Erkeksoy imzaladı. Erkeksoy, girişimcilik kursuna verdiği önemden dolayı Başkan Demirkol'a teşekkür ederek, "Başkanımız girişimcilik noktasında bir kapıyı araladı. Bu eğitimler çok eğitimli. Bu eğitimi Haliliye Belediyemiz ve Başkanımız Fevzi Demirkol tarafından sizlere ücretsiz şekilde sunuyor" dedi.

Başkan Fevzi Demirkol ise kamuda paylaşımdan yana olduklarını belirterek, "Şimdi bizim bu imzaladığımız resmi kurumlarla ilk protokolümüz değil. Allah nasip ederse son protokolümüzde olmayacak. Hep imzaladığımız protokollerin amacı Haliliye halkının, Haliliye insanının dünyanın en mutlu insani olmasını sağlamak. Amacımız budur. Hep imzaladığımız protokollerde belediye olarak bir takım imkanlar sunduk. Devletimizin bazı kurumlarından da imkanlar aldık. Kamu da paylaşımdan yanayız" dedi. Gençlerin istikbalini düşündüklerini ve iş sahibi olmaları noktasında çalışmalar yaptıklarının altını çizen Başkan Fevzi Demirkol, "Biz insana hizmet noktasında, insanın duasını almak noktasında tüm resmi dairelerimizin elindeki imkanlar neyse, bizim elimizdeki imkanlar neyse bu imkanları birleştirip halkımızın hizmetine sunmak noktasında kararlıyız. Görevde olduğumuz sürece bu anlayışımız devam edecek. Bugünkü KOSGEB Müdürümüz Sayın İdris Erkeksoy beyefendiyle imzaladığımız protokolle sadece gençlerimizin iş sahibi olmalarının, onların en mutlu şekilde Haliliye'de yaşamalarını temin etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol,

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol,

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol,

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol,

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim