• BIST 9693.46
  • Altın 2508.992
  • Dolar 32.5787
  • Euro 34.7763
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol:

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol:
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan budama çalışmalarını denetledi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan budama çalışmalarını denetledi. Vatandaşların taleplerine anında cevap veren Başkan Demirkol, vazifelerinin insan hayatını kolaylaştırmak olduğunu söyledi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol Refahiye Mahallesi'nde Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen budama çalışmalarını inceledi. Çalışmalar hakkında birim müdürlerinden bilgi alan Başkan Demirkol Mahalle sakinlerinin de taleplerini dinledi. Mahalle sakinlerinin müracaatı üzerine bölgeye kısa sürede ekipleri gönderen Başkan Demirkol, süratle devam ettiğini ifade etti. Yeni yılın ilk gününde ekiplerin rutin çalışmalarına ilaveten yağış beklentisi nedeniyle tedbirler aldıklarını söyledi. Başkan Demirkol, "Fen İşleri Müdürlüğümüz, Park Bahçe Müdürlüğümüz ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüzde bugün itibari ile izinler kaldırılmıştır. Tüm arkadaşlarımız vazifesinin başındadır. Olası bir yağış, yolların kapanması veya insan hayatının zora girmesi halinde arkadaşlarımız gerekli müdahaleleri yapacak şekilde hazır beklemektedirler. Bugün Park Bahçe Müdürlüğümüz de eskiden olduğu gibi tüm çalışmalarına ilaveten kar yağışı beklentisi nedeniyle can ve mal güvenliği için tehlike arz edebilecek bölgelerdeki büyük ağaçları budayarak can ve mal güvenliğini sağlamaya çalışıyorlar. Bu çalışmalar için Park Bahçe Müdürlüğümüzün tüm ekiplerine bun soğuk günde fedakarca çalıştıkları için teşekkür ediyorum. Aynı şekilde Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ve Fen İşleri Müdürlüğümüz yolların kapanması ihtimaline karşı yapmış oldukları çalışmalar için de teşekkür ediyorum. Bizim vazifemiz insan hayatını kolaylaştırmak. İnsanlarımız fiziki şartlarda rahat etmesini temin etmektir. Bu çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

Şanlıurfa 300 konutlar maliye lojmanları yöneticisi İbrahim Halil Küçüksüslü ise Cuma namazının ardından Başkan Demirkol'a ağaçların tehlike arz ettiğini ilettiklerini söyledi. 15 dakika içerisinde ekiplerin geldiğini anlatan Küçüksüslü Haliliye Belediyesi Çalışanlarına ve Başkan Demirkol'a teşekkür etti.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol:

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol:

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol:

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim