• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

Halciler Büyükşehiri Ağırladı

Halciler Büyükşehiri Ağırladı
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fuat Uzun, Manisa Sebze, Meyve Komisyoncuları ve Tüccarları Derneği ile kahvaltıda bir araya...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fuat Uzun, Manisa Sebze, Meyve Komisyoncuları ve Tüccarları Derneği ile kahvaltıda bir araya geldi. Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mahfuz Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyelerine görevlerine başarılar dileyen Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fuat Uzun, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti.

Manisa Sebze, Meyve Komisyoncuları ve Tüccarları Derneği yeni yönetimi Manisa Büyükşehir Belediyesi'ni kahvaltıda ağırladı. Dernek Başkanı Mahfuz Yalçın'ın ev sahipliğinde Manisa yaş sebze ve meyve halinde gerçekleştirilen kahvaltıya Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fuat Uzun, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Serpil Çakır, Sağlık İşleri Daire Başkanı Serpil Aykurt, Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı Funda Solak, Mali Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Uluturhan, Kent Estetiği Daire Başkanı Bahadır Belek, Haller Şube Müdürü Ferda Türker ile Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK YANINIZDAYIZ

Kahvaltıda konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fuat Uzun, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını ileterek, "Görevi yeni devralmanızdan dolayı sizlere başarılar diliyorum. Daha önce il belediyesiyken sadece merkez hal vardı. Yeni Büyükşehir Yasası ile 4 hal daha bünyemize katıldı. Bu hallerle ilgili de çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sizlerin de bazı sıkıntıları oluyor. Herhangi bir sorununuz olduğunda Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz" diye konuştu.

DERNEK BAŞKANINDAN BAŞKAN ERGÜN'E TEŞEKKÜR

Manisa Sebze, Meyve Komisyoncuları ve Tüccarları Derneği Başkanı Mahfuz Yalçın da "Bizi kırmayıp aile ortamında organize ettiğimiz kahvaltıya katıldığınız için teşekkür ederim. Sıkıntılarımız, dertlerimiz mutlaka olacaktır. Ancak aşılamayacak bir sıkıntı yok. Sizlerden ve Büyükşehir Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun. Biz, onu seviyoruz. İnanıyoruz ki o da bizi seviyor. Bizim bazı isteklerimize karşılık vereceğine de gönülden inanıyorum" dedi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fuat Uzun, Daire Başkanları ile birlikte daha sonra Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği'nin sorunlarını dinledi.

Halciler Büyükşehiri Ağırladı

Halciler Büyükşehiri Ağırladı

Halciler Büyükşehiri Ağırladı

Halciler Büyükşehiri Ağırladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim