• BIST 9679.8
  • Altın 2488.854
  • Dolar 32.4095
  • Euro 34.4391
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 15 °C

Hakkari Kadın Gücü Futbol Takımı İzmir’den Memnun Ayrıldı

Hakkari Kadın Gücü Futbol Takımı İzmir’den Memnun Ayrıldı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Ligi'nde mücadele eden Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı, İzmir Karşıyaka Kadın Futbol Takımı maçı için gittikleri...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Ligi'nde mücadele eden Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı, İzmir Karşıyaka Kadın Futbol Takımı maçı için gittikleri kentten gördükleri ilgi karşısında memnun olduklarını belirttiler.

İzmir deplasmanına çıkan Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı, burada kendilerini karşılayan herkese teşekkür ettiler. İzmir'de ikamet eden Hakkari'nin illeri geleni Fazıl Çetin tarafından en iyi şekilde ağırlandıklarını, sporcuların yemek ve ulaşım giderlerinin sağlandığını belirten takımın antrenör ve sporcuları, buradan memnun döndüklerini ifade ettiler. Takımın antrenör ve sporcuları, "Hakkari'nin illeri geleni Sayın Fazıl Çetin'inin girişimleri sayesinde çok iyi ağırlandık. Kendisi de yemek ve ulaşım giderlerimizi karşıladı. İzmir'de bulunduğumuz süre içerisinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu tarafından 5 yıldızlı otelde konaklandık. İzmir Buca Belediyesi ise bizlere akşam yemeği verdi. Pazar günü ise bizleri Çiğli Belediyesi sporcuları Akvaryum Park'ta ağırladı. 3 gün boyunca otobüs tahsis eden İzmir Karşıyaka Belediyesi, sporcuları havaalanından alıp şehir turu yaptıktan sonra yemek ikramında bulundu. Hakkari İzmir Derneği Eski Başkanı Hayati Oray da bizlere sahip çıkarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda imkan sağladı. İzmir Hakkarililer Derneği Başkanı Behçet Taş ve Lezgin Önal da sporcuların ulaşım ve barınma konusunda bizlere destekleri oldu. Maddi imkansızlıklar içerisinde olduğumuzu öğrenen ve bizi bir an olsun yalnız bırakmayan veya isimlerini sayamadığımız herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz" şeklinde konuştular.

Hakkâri Gücü Bayan Futbol Takımı antrenörleri Tahir Temel ve Cemile Timur, İzmir Karşıyaka Besem Kadın Futbol Takımı ile kıyasıya mücadele ettiklerini belirterek, maçın son dakikalarında 3-2'lik skorla yenildiklerini belirtiler.

Hakkari Kadın Gücü Futbol Takımı İzmir’den Memnun Ayrıldı

Hakkari Kadın Gücü Futbol Takımı İzmir’den Memnun Ayrıldı

Hakkari Kadın Gücü Futbol Takımı İzmir’den Memnun Ayrıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim