• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Hakan Ünsal’dan Genç Sporculara Destek

Hakan Ünsal’dan Genç Sporculara Destek
Gaziosmanpaşa ve İstanbul İl Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen "Sporda Yetenek Tespiti ve Spora Yönlendirme Projesi" etkinliğine Profesyonel Futbolcular...

Gaziosmanpaşa ve İstanbul İl Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen "Sporda Yetenek Tespiti ve Spora Yönlendirme Projesi" etkinliğine Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Hakan Ünsal da katılarak destek verdi.

Gaziosmanpaşa ve İstanbul İl Spor Müdürlüğü tarafından organize "Sporda Yetenek Tespiti ve Spora Yönlendirme Projesi" etkinliği Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Hakan Ünsal'ın katılımıyla Küçükköy Anadolu Kız Meslek Lisesi'nde gerçekleşti. Etkinlik sırasında Hasan Tahsin Usta ve Hakan Ünsal, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

USTA: "AMACIMIZ ÇOCUKLARIN HANGİ SPORA İLGİSİ OLDUĞUNU TESPİT ETMEK"

7 bin çocuğun spora eğilimlerini tespit etme çalışmaları yaptıklarını söyleyen Hasan Tahsin Usta, "Buradaki maksadımızı İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İl Spor Müdürlüğümüz ile birlikte hangi spora yatkın olduğunu test etmek. Hem kız hem erkek öğrenciler üzerinde kendi yeteneklerine göre öncülük yapmak. Dereceye giren öğrenciler arasından ekip kurarak onlara eğitim vermeye devam ediyoruz" dedi.

HAKAN ÜNSAL: "BU HEYECANI BEN DE YAŞAMIŞTIM"

Buraya gelerek unuttuğu duyguları hatırladığını söyleyen Hakan Ünsal, "Buradaki bulunan kardeşlerimizin heyecanının bir benzerini ben de yaşamıştım. Bu kadar bilimsel ve sistematik değildi ama o duyguları yaşadık. Sporun her dalı sizi her yere götürebilir. İşin bu şekilde yapılması takdir edilesi bir durum. Eskiden doğal yollarla yapılırdı doğal yetenek diye söylenirdi. Artık bunu kendiliğinden çıkma gibi bir lüksümüz yok. Dolayısıyla Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin yaptığı bu iş çok önemli. Beni de küçüklük yıllarıma getirdiler. Ben küçük bir kasabada yaşıyordum. Yaşadığımız kasabanın futbolcuları bizim için efsaneydi. Onlarla bir araya gelmek hayran hayran bakmak yetiyordu" şeklinde konuştu.

Hakan Ünsal’dan Genç Sporculara Destek

Hakan Ünsal’dan Genç Sporculara Destek

Hakan Ünsal’dan Genç Sporculara Destek

Hakan Ünsal’dan Genç Sporculara Destek

Hakan Ünsal’dan Genç Sporculara Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim