• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

Hakan Şükür: Beni ben yapan Fenerbahçe'dir

Hakan Şükür: Beni ben yapan Fenerbahçe'dir
Efsane golcü Hakan Şükür verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulunarak "beni ben yapan Fenerbahçe'dir" dedi. Şike konusunda da açıklamalarda bulunan Şükür, Lig TV ve Demirören hakkında da ilginç sözler söyledi.

Şükür, şike sürecinden Lig TV'den neden ayrıldığına kadar pek çok konuda açıklamalarda bulundu. Efsane golcü ayrıca ''Şike yapıldığına inanmıyorum, beni ben yapan Fenerbahçe'dir'' dedi.

İşte Şükür'ün o açıklamaları;

 

ŞİKE YAPILDIĞINA İNANMIYORUM
Ben ilk gün ne söyledim? Şike yapıldığına inanmıyorum. Çünkü çok değerli dostlarım da vardı o gün itibariyle Metris Cezaevi'ne gönderilen. Tabi bu çok konduramadığım şeylerdi. Zaman ilerledi hukuk, yargı görevini yaptı ve sonuç ortaya çıktı. Umarım hak hakkına verilir. Yeniden yargılanmak isteyenler de eğer imkan olursa yeniden yargılanırlar. 

Özel yetkili mahkemeler kaldırıldı. Bu konuda yeniden yargılanma talebi olanlar, hak iddia edenler tabi ki bu hakkı sonuna kadar kullanacaklardır.

BENİ BEN YAPAN F.BAHÇE'DİR
Ben ne Fenerbahçeliler'in ne de Fenerbahçe'ye gönül verenlerin böyle bir şeyle anılmasını hiç istemem, bu konuda yorum bile yapmam. Yıllarca Fenerbahçe'ye karşı derbi maçlarına çıktım, goller attım. Beni ben yapan Fenerbahçe'dir. 

LİGTV'DEN UZAKLAŞTIRILDIM
AKP'den istifa ettikten bir gün sonra TMSF eliyle LİGTV'den uzaklaştırıldım. Türkiye'de buna benzer sorun yaşayan çok insan var.

MOURINHO'YA MİLLETVEKİLİ OLDUĞUMU ANLATAMADIM
Chelsea maçından sonra Mourinho ile güzel bir anım var. Soyunma odasının orada beni gördü yanıma geldi ve ‘sen büyük bir futbolcuydun. Şimdi ne yapıyorsun?' dediğinde, ona nasıl cevap vereceğimi şaşırdım. Ona saatlerce, sayfalarca şeyi anlatmak lazım bu olanları anlatabilmek için. ‘Neden milletvekilisin, ülke futbolu için çalışabilirdin' dediğinde ona bu olanları anlatamadım.

DEMİRÖREN'İN TFF BAŞKANLIĞI DOĞRU DEĞİL
Onayladığım bir başkanlık olmadı. Yıldırım Demirören'in TFF başkanı olması Türk Futbolu adına doğru bir süreç değil.

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim