• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

Hakan Kutlu: "Yönetime Cevap Vermeden Bülent Hoca İle Görüştüm"

Hakan Kutlu: "Yönetime Cevap Vermeden Bülent Hoca İle Görüştüm"
Mersin İdmanyurdu'nun yeni Teknik Direktörü Hakan Kutlu, yönetime olumlu ya da olumsuz cevap vermeden önce Bülent Korkmaz ile görüştüğünü söyledi.

Mersin İdmanyurdu'nun yeni Teknik Direktörü Hakan Kutlu, yönetime olumlu ya da olumsuz cevap vermeden önce Bülent Korkmaz ile görüştüğünü söyledi. Kutlu ayrıca oyuncu kaybetmeden 4-5 takviye yapmak istediklerini dile getirdi.

Mersin İdmanyurdu'nda Bülent Korkmaz'ın ayrılmasından sonra göreve gelen Teknik Direktör Hakan Kutlu, İHA'ya özel açıklamalarda bulundu. Takımın başında dün ilk antrenmana çıktığını belirten Hakan Kutlu, "Eksiklerimiz olduğu bir gerçek. Ligin ilk yarısında altta kalmış bir takım ama sıkıntılar aşıldığı zaman kaliteli bir oyuncu kadrosu var. 4-5 tane takviye yaptığımız zaman Mersin İdmanyurdu ligin ikinci yarısında başarılı bir takım haline gelecektir" diye konuştu.

"BÜLENT HOCA İLE GÖRÜŞTÜM"

Basında yer alan yönetimin Bülent Korkmaz takımın başındayken kendisi ile anlaştığı yönündeki iddialara açıklık getiren Hakan Kutlu, "Bu konuda bilgi sahibi olmadan konuşuluyor. Yönetim kurulundan bize teklif geldiği zaman ben olumlu ya da olumsuz cevap vermeden önce Bülent Hocamla görüştüm. Hocamı aradım ve kendisine sözlü olarak tebliğ edildiğini ama yasal süreci beklediğini söyledi. Benim görüşmemde de bir sakınca olmadığını söylediği zaman ben de teşekkür ettim. Hoca da bana kendisini aradığım için teşekkür etti. Ardından ben Mersin İdmanyurdu ile görüşmeye başladım. Dışarıda bilgi sahibi olmadan konuşan çok fazla insan var ama işin gerçeği bu" şeklinde konuştu.

"OYUNCU KAYBETMEK İSTEMİYORUZ"

Takımdan gönderilecek oyuncuların olup olmayacağının sorulması üzerine 43 yaşındaki teknik adam, "Zaten biz gelmeden önce 3-4 oyuncu ile yollar ayrılmış. Bunun üzerine biz oyuncu kaybetmek istemiyoruz. Hem o gönderilen oyuncuların yerlerine takviyeler hem de oyuncu kaybetmeden bir kaç transferle bu işin üstesinden gelmeye çalışacağız" cevabını verdi.

"EN ÖNEMLİ ŞEY BİRLİKTELİĞİ SAĞLAYABİLMEK"

Hakan Kutlu, Mersin İdmanyurdu ile geçmişte çok güzel bir birliktelikleri olduğunu dile getirerek, "Geride iyi izler bıraktık. Şehri, taraftar grubunu çok sevdik. Şehir bizi ekibimizle beraber çok sevdi. Taraftar grubu da öyle, bizim ismimizi duyduklarında onlarda ayrı bir heyecan oluştu. Çalışarak bir birliktelik oluşturacağız. Yönetim kurulu, futbolcular ve teknik heyet... Özellikle taraftarlara çok büyük iş düşüyor. En önemli şey o birlikteliği, o enerjiyi sağlayabilmek" açıklamasını yaptı.

"SIKINTILARI EN ASGARİYE İNDİRİRSEK BAŞARILI OLURUZ"

Mersin İdmanyurdu'nda ilk yarıda gündeme gelen ödeme sıkıntıları ile ilgili yönetimle görüşüp görüşmediği sorulan Kutlu, "Elbette. Teklif geldiğinde yönetim kurulu ile yapılan görüşmemizde içerideki oyuncuların huzurunun sağlanacağı, transferin de önümüzdeki hafta içi açılacağı ve çok fazla sayıda değil ama ihtiyaç olan mevkiilere 4-5 transfer yapabileceğimizin sözünü aldık. Onların da zaten bu konuda çok yoğun bir çalışması var. Bu sıkıntıları en asgariye indirirsek başarılı olacağımızı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

"EN ÇOK İHTİYACIMIZ OLAN ŞEY TARAFTARLARIMIZIN DESTEĞİ"

Hakan Kutku, Mersin İdmanyurdu taraftarlarına da seslenerek, "Çok önemli bir taraftar grubumuz var. Takımlarına itici güç olarak çok önemli destek veriyorlar. Biz onları çok seviyoruz. Onlara en çok ihtiyacımız olduğu zamanlardayız. Onlar da zaten bizim ismimizi duyduklarında ayrı bir heyecan yaşadılar. En çok ihtiyacımız olan şey onların desteği" dedi.

Hakan Kutlu: "Yönetime Cevap Vermeden Bülent Hoca İle Görüştüm"

Hakan Kutlu: "Yönetime Cevap Vermeden Bülent Hoca İle Görüştüm"

Hakan Kutlu: "Yönetime Cevap Vermeden Bülent Hoca İle Görüştüm"

Hakan Kutlu: "Yönetime Cevap Vermeden Bülent Hoca İle Görüştüm"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim