• BIST 9079.97
  • Altın 2307.251
  • Dolar 32.3024
  • Euro 35.0637
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Hakan Kutlu: "Beşiktaş Maçına Galibiyet İçin Gideceğiz”

Hakan Kutlu: "Beşiktaş Maçına Galibiyet İçin Gideceğiz”
Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçına galibiyet için gidecekleri belirterek,...

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçına galibiyet için gidecekleri belirterek, "3 puanla ayrılmamız gereken bir maç" dedi.

Ligde son haftalarda aldığı sonuçlarla yükselişe geçen Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda lider Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren sarı-kırmızılı ekip, Beşiktaş karşılaşmasından da galibiyetle ayrılarak rahat nefes almak istiyor. Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetimindeki takım kulüp tesislerinde maçın hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Antrenmanda Kayserispor Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız, Kayserisporlu futbolcu Marko Simic, Kayserisporlu futbolcu Zeki Yavru da, ve Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu açıklamalarda bulundu.

YILDIZ: "TAKIMIMIZA SONSUZ GÜVENİMİZ VE İNANCIMIZ VAR"

Kulüp tesislerinde konuşan Kayserispor Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız, Hakan Kutlu'nun göreve gelmesiyle takımın iyi bir hava yakaladığını belirterek, "Hakan Kutlu hem mücadele yönünde hem futbol anlamında çok pozitif işler yapıyor. Bu beraberliklerin galibiyetlere dönüşeceğine inanıyorduk. Galibiyet sürecimiz Kasımpaşa maçıyla başladı, Bursa maçıyla devam etti. Önümüzdeki Beşiktaş maçında bu iyi futbol ve iyi mücadelenin daha da üstüne koyarak takımımızın devam edeceğini düşünüyorum. Gerçekten şu anda takımda her yönüyle bambaşka bir hava var. Başkanımız bu konuda büyük bir fedakarlık yapıyor, hocamızın takım üzerinde 24 saat hakimiyeti var. Yönetim kurulumuz, taraftarımız da aynı şekilde. Şehrin son dönemlerde desteğini bayağı bir görüyoruz. İnşallah destek devam edecek. İki hafta üst üste deplasman maçımız var. İki deplasmandan da en iyi sonucu almak için gayret göstereceğiz. Takımımıza sonsuz güvenimiz ve inancımız var" ifadelerini kullandı.

SİMİC: "PUAN DURUMUNA BAKTIĞIMIZDA MUTLU HİSSEDİYORUZ"

Son maçlarda aldıkları puanlarla rahatladıklarını dile getiren Marko Simic ise, "Maçlarda kazandığımız puanların çok önemi vardı. Puan durumuna baktığımız zaman kendimizi mutlu hissediyoruz. İstediğimiz aldık, biraz rahatladık. Lig tablosunda da bu zaten gözüküyor. Tabi daha lig bitmedi, 4 maç var. Eğer böyle devam edersek yapmak istediğimizi başaracağız, taraftarlar bizi desteklemeye devam etsin" şeklinde konuştu.

YAVRU: "BU SAATTEN SONRA RAKİBİN KİM OLDUĞU ÖNEMLİ DEĞİL"

Son maçlarda takımın alacağı puanların önemini vurgulayan diğer Zeki Yavru da, "Artık bu şanssız döngünün biteceğini biliyorduk. Bizim için çok iyi oldu. Diğer takımların puan kaybetmesi de bizim aldığımız 6 puanı çok daha değerli kıldı. Artık bu saatten sonra rakibimizin kim olduğu önemli değil. Artık son viraja girilirken alacağımız puan veya puanlar bizim için çok önemli. Beşiktaş maçına da puan veya puanlar almak için gideceğiz. İnşallah 3 puan olur ama 1 puan da bizim için kötü olmaz" dedi.

KUTLU: "BEŞİKTAŞ MAÇINA GALİBİYET İÇİN GİDECEĞİZ"

Son iki haftada sonuca gitmeyi başardıklarını kaydeden Hakan Kutlu, ligde kalma barajının 35 olduğunu düşündüğünü söyledi. Beşiktaş maçından da galibiyetle ayrılıp bu baraja ulaşmak istediklerini söyleyen Kutlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Son haftalarda galibiyetler gelmeden önce de söylemiştim. Oyun olarak üzerine koyarak giden, birbirine inanmış ve hedefine varmaya çalışan bir takım görüntüsü veriyorduk. Kasımpaşa ve Bursaspor maçlarında oyunun üzerine koyup sonucu da almayı başardık. Ama henüz her şey bitmiş değil. Biran önce 35 puana ulaşmamız lazım. Çünkü ben barajın 35 puan civarı olacağını düşünüyorum. Bu puana ulaşmamız için de önümüzdeki ilk maçı hangi maç olursa olsun hedef koymamız gerekiyor. Biz 32 olan puanımızı Beşiktaş maçıyla 35'e çıkartmaya çalışacağız. Takımıma güveniyorum, son haftalarda çok iyi performans ortaya koyuyorlar. Hangi duygularla oyunu oynaması gerektiğini öğrendiler. Beşiktaş maçına da galibiyet için gideceğiz. İnşallah biran önce puanımızı 35'e ulaştırıp tehlikeli bölgeden sıyrılmak istiyoruz."

Ligde kalan son 4 haftayı değerlendiren Kutlu, "Göreve geldik geleli çok zorlu maçlar oynuyoruz. Hem üstte şampiyonluğa oynayan takımlarla, hem de altta rakiplerimizle oynuyoruz. Son 4 hafta ilk maç hangi maçsa galip ayrılmayı düşünüyoruz. Biran önce 35 puanı bulmamız gerek. 35'i bulduktan sonra üzerine koyabiliriz ama maç maç bakıyoruz. Beşiktaş maçı bizim için 3 puanla ayrılmamız gereken bir maç" diyerek sözlerini tamamladı.

Hakan Kutlu: "Beşiktaş Maçına Galibiyet İçin Gideceğiz”

Hakan Kutlu: "Beşiktaş Maçına Galibiyet İçin Gideceğiz”

Hakan Kutlu: "Beşiktaş Maçına Galibiyet İçin Gideceğiz”

Hakan Kutlu: "Beşiktaş Maçına Galibiyet İçin Gideceğiz”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim