• BIST 9689.36
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Hakan Fidan ile Osman Gökçek aynı anda başvuru yaptılar

Hakan Fidan ile Osman Gökçek aynı anda başvuru yaptılar
7 Haziran seçimleri yaklaşırkan aday adaylığı başvuruları da hız kazandı. MİT eskiMüsteşarı Hakan Fidan ve Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in de aralarında bulunduğu birçok tanınmış isim bugün aday adaylığı başvurusu yaptı.

MİT eski Müsteşarı Hakan Fidan, Ankara’dan milletvekili aday adaylığı için AK Parti Genel Merkezi’nde başvurusunu yaptı. Fidan’ın yarı sına Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek, Şanlıurfa eski belediye başkanlarından Eşref Fakıbaba, ve TÜRGEV eski Genel Müdürü Salih Koç, milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olan milletvekili seçimleri için partilerde aday adaylığı başvuruları tüm hızıyla devam ediyor. 

Ankara’da sürpriz bir şeklide görevinden istifa ederek milletvekili aday adaylığı için başvuru yapacağını belirten eski MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Ak Parti Genel Merkezi’ne gelerek Ankara’dan milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu. Fidan’ın yarı sıra Mücahit Arslan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek de milletvekili aday adaylığı için AK Parti Genel Merkezi’ne başvuru yaptı.

FAKIBABA ŞANLIURFA’DAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Şanlıurfa’da, iki dönem belediye başkanlığı yapan Ahmet Eşref Fakıbaba, Ak Parti’den milletvekilliği aday adaylığı için başvurdu.

Aday adaylık müracaatının son gününde Ak Parti Şanlıurfa il merkezine giderek başvuru dosyasını parti yetkililerine teslim eden Fakıbaba, "Mutluyum, inşallah hem partimize hem de şehrimize hayırlara vesile olur. Görev verildiğinde inanıyorum ki en iyi şekilde diğer arkadaşlarımla beraber yerine getirmeye çalışacağım" dedi.

TÜRGEV ESKİ GENEL MÜDÜRÜ KOÇ, AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI

Türkiye Gençlik ve Eğitim Hizmet Vakfı (TÜRGEV) eski Genel Müdürü Salih Koç memleketi Tokat’tan Ak Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

TÜRGEV eski Genel Müdürü Salih Koç, Tokat İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek adaylık başvurusunu yaptı. Burada açıklamalarda bulunan Salih Koç, ”TÜRGEV Genel Müdürlüğü’nü yaptığım süreçte, bırakın başkalarıyla konuşmalarımı, eşimle ve çocuklarımla aile mahremiyetimizi hiçe sayarak telefonlarımızı hukuksuz bir şekilde dinleyen, montajlayıp bir algı oluşturmak için servis eden, bu gözü dönmüş kökü dışarıda, kendi küçük çıkarları için istihbarat örgütlerinin elinde oyuncak olmuş bir kiralık ve taşeron yapının yıldırmaya, sindirmeye çalıştığı bir kardeşiniz olarak yılmadığımı, korkmadığımı ve her türlü şartlarda paralel yapı ile mücadele edeceğimi ispat etmek için buradayım adayım” dedi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim