• BIST 9524.59
  • Altın 2487.649
  • Dolar 32.4801
  • Euro 34.6771
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 18 °C

Haftada birkaç dakika ile form tut

Yoğun iş temposu arasında vakit ayırabileceğiniz, sosyal hayatınızdan ödün vermeden etkili ve bir o kadar da sağlıklı bir antrenman mı arıyorsunuz? O halde SuperSlow Zone tam size göre!

Amerika’daki 32 yıllık bilimsel bir çalışmanın sonucu olarak ortaya çıkan ve etkinliği kanıtlanmış olan SuperSlow Zone egzersiz programına, sadece haftada iki gün -20 dakikanızı ayırmanız yeterli. 

En son teknoloji ürünü cihazlarla yapılan, kişiye özel kas güçlendirme programı ile birçok kas grubunu tamamen çalıştırarak vücudunuzu sağlamlaştırabilirsiniz.
 
Duruş bozuklarını düzelten, yaşlanma etkisini yavaşlatan ve hatta yanlış spor ve beslenme alışkanlığı nedeni ile kaybedilen kasların geri kazanılmasını sağlayan SuperSlow Zone egzersizleri sizlere daha kaliteli, fit ve sağlık dolu bir hayat sunuyor! 
 
10 yılda kaybettiğiniz kas miktarını 6 ayda geri kazanabilirsiniz!
 
Fiziksel görünüşünüzün yanı sıra, gün içerisinde ihtiyaç duyduğunuz tüm enerjinizi kaslarınıza borçlusunuz. Yaşla birlikte, her yıl vücudun metabolik yönden en aktif dokusu olan kas kaybedilir. Bu nedenle metabolizma yavaşlar ve böylece kilo almaya başlarsınız. İskelet sistemi yeterince desteklenemez duruş bozulur. Kaslar zayıfladıkça eklemlere bağlara yük biner kireçlenme, kemik erimesi, sırt bel boyun ağrıları başlar… Tüm bu süreçte sizi güçlendirecek ve kaybı engelleyerek yeni kaslar kazanmanız için çözüm ise Superslow Zone’da! 
 
İlk seanstan itibaren etkilerini hissetmeye başlayacağınız SuperSlow Zone egzersizleri ile 10 yılda kaybettiğiniz kas miktarını 6 ayda geri kazanabilirsiniz!
 
Kişiye özel program…
 
SuperSlow Zone egzersizleri; kişinin sağlık durumu, fiziksel özellikleri, yaş, hareketlilik durumu, eklem hareket açıklığı gibi özelliklere göre hazırlanan “kişiye özel” programlarının; eğitmenlerle beraber 8 farklı makinede toplam 20 dakikada yapılması ile gerçekleşiyor. 
 
Üç temel unsuru dikkate alan SuperSlow Zone; Yüksek yoğunlukta, maksimum sayıda kas lifini çalıştırıp, düşük kuvvet egzersizi yaptırarak, kas gücünü maksimuma çıkartıyor.
 
Sıradan bir spor salonunda, pilates veya benzer antrenmanlarla elde edeceğinizden çok daha fazlasını sunarak; tek tip kas tipini çalıştırmak (tek tip kas tipini çalıştırmak güçlendirmek yerine tam tersine daha da kaybolmasına neden olur) yerine vücuttaki tüm kas liflerini çalıştırıyor. Bu egzersizler aynı zamanda vücudunuzu da şekillendiren kasların güçlenmesini sağlıyor ve metabolizmanızı hızlandırarak yağlarınızın erimesini kolaylaştırıyor.
 
SuperSlow Zone egzersizleri, size birebir eşlik eden eğitmenler eşliğinde en üst teknolojinin ürünü cihazlar ile yapılıyor. Bu makineler en temel kas gruplarını kendi fonksiyonel limitleri doğrultusunda, izole olarak, kişinin kendi hareket açıklılıkları ile en güvenli, en doğru ve etkili şekilde çalışmasını sağlamak için üretilmiş cihazlardır. Özellikleri ile  diğer geleneksel yöntemlerde mevcut olan; sakatlanma ve  deformasyon riski olmaksızın maksimum güvenli ve maksimum etkili sonuçların alınmasına olanak sağlıyor.
 
SuperSlow Zone, hem sağlık hem de estetik ihtiyaç için etkili çözümler sunuyor…
 
Daha sağlıklı bir vücut için spor yapmanın ve sağlıklı beslemenin ön planda olduğu bu günlerde  diyetisyenden, spor eğitmenlerine, doktorlara kadar pek çok uzmanın üzerinde durduğu “kas güçlendirme” ihtiyacına çözüm sunan SuperSlow Zone, hem sağlık hem de estetik ihtiyaç için etkili çözümler sunuyor. 
 
11 ile 90 yaş arası herkes için uygun olan SuperSlow Zone ile yüksek kuvvet harcamadan ve uzun vakitler ayırmak zorunda kalmadan; günlük kıyafetlerinizle ya da antrenman giysinizle egzersiz yapabilmenin rahatlığını yaşayarak, günlük hayatınıza devam edebilirsiniz.
 
 
 
Etiketler:
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim