• BIST 9036.18
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Hafta sonu kar geliyor

Tüm yurtta hava sıcaklığı 2 ila 3 derce arttı. Ancak, hafta sonu Ege'nin iç bölgelerinden başlayarak kar yağışı geliyor.

Pazar günü kar yağışı daha da etkisini gösterecek. Pazartesi ise Akdeniz bölgesinde yağmur etkili olacak.

Ege ile Marmara'nın kuzeybatısı bulutlu. Diğer kıyı bölgeler parçalı bulutlu ve güneşli. İç bölgeler ve doğu da yine sis var.

28 Aralık 2013 Cumartesi günü Ege ve Akdeniz de yağmur yağacak diğer tüm bölgelerde hava parçalı bulutlu ve güneşli olacak fakat doğu bölgesinde yine sis hakim.

Afyonkarahisar, Konya, Karaman'da kar yağışı görülecek. Isparta da ise karla karışık yağmurlu.

Bazı illerimizin hava durumu ise şöyle:

İstanbul en yüksek sıcaklık 15 en düşük sıcaklık 4
Ankara en yüksek sıcaklık 6 en düşük sıcaklık -2
Bursa en yüksek sıcaklık 9 en düşük sıcaklık 4
İzmir en yüksek sıcaklık 12 en düşük sıcaklık 5

29 Aralık 2013 Pazar günü kar yağmur, sis her şey var. Akdeniz bölgesinde yağmur yağacak. İç Anadolu'nun güneyinde kar yağışı: Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Niğde, Konya, Karaman, Afyonkarahisar, Kütahya, Aksaray'da Kar yağışı olacak.

Marmara, Karadeniz bölgesi iç Anadolu'nun kuzeyi parçalı bulutlu ve güneşli. Doğu Anadolu'nun doğusunda ise sis var. Güneydoğu Anadolu'da da hava açacak sis bitiyor.

Pazartesi günü ise Sisli hava hemen hemen tüm yurdu terk ediyor. Yalnız doğu bölgesinin yüksek kısımlarında kalacak. İç bölgelerde havalar sıfırın üstüne yükseliyor. Akdeniz de ise yağmur etkili olacak. Havalar pazartesinden itibaren iyice ısınacak gibi

Bu arada Muğla'nın Bodrum ilçesinde başlayan şiddetli lodos, günlük hayatı olumsuz etkiliyor. Gece saatlerinden itibaren etkisini gösteren lodos, sabah saatlerine artarak devam etti.

Saatteki hızı zaman zaman 70 km.'ye ulaşan lodos sebebiyle vatandaşlar zorluk çekti. Güllük Limanı'ndan yola çıkan birçok kuru yük gemisi, çareyi koylara sığınmakta buldu.

Sahildeki işyerlerinin sahipleri ise dev dalgalardan korunmak için kum çuvalları kullandı. Hava sıcaklığının yaklaşık 5 derece düştüğü ilçede, Bodrum-İstanköy (Kos) seferlerinin de iptal edildiği öğrenildi. Meteoroloji, fırtınanın bir süre daha devam edeceğini, akşam saatlerinde ise yerini yağışa bırakacağını bildirdi.

www.istanbulhaber.com

Etiketler: ,
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim