• BIST 9079.97
  • Altın 2300.766
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1039
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Hadim Ve Halkapınar Ana Caddelerine Kavuştu

Hadim Ve Halkapınar Ana Caddelerine Kavuştu
Konya Büyükşehir Belediyesi, her ilçeyi metropol ilçe görünümüne kavuşturma hedefiyle çıktığı yolda başlattığı prestij cadde çalışmalarında...

Konya Büyükşehir Belediyesi, her ilçeyi metropol ilçe görünümüne kavuşturma hedefiyle çıktığı yolda başlattığı prestij cadde çalışmalarında Halkapınar ve Hadim'de sona geldi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında ilçelerde başlattığı asfalt ve ana cadde tanzim çalışmalarını bu yıl da hızla sürdürüyor. Büyükşehir, 28 ilçenin tamamında prestij caddelerin yapımına devam ederken, Halkapınar ve Hadim'de düzenlenen ana caddeler tamamlanarak, halkın hizmetine sunuldu. Büyükşehir Belediyesi, ana cadde tanzim çalışmalarıyla ilçeleri metropol ilçe görünümüne büründürüyor. Her ilçeye en az bir prestij cadde hedefiyle yola çıkan Konya Büyükşehir Belediyesi, Halkapınar ve Hadim'de yolun sonuna geldi. Halkapınar'da Süleyman Değirmenci ve Cihangir Tok caddeleri ile Hadim'de Alanya, Hadimi ve Atatürk caddelerini tamamlayan Fen İşleri ekipleri, bu ilçelerde asfalt, tretuvar ve bordür çalışmalarını bitirerek, refüjlerde ağaçlandırma çalışmaları yaptı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Halkapınar'da yaptığı ana cadde tanzim çalışmaları kapsamında Süleyman Değirmenci ve Cihangir Tok caddelerine 1 milyon 333 bin 100 TL harcayarak, ilçenin çehresini değiştirdi. Çalışmalar dahilinde bin 300 metrelik yollar, altyapısıyla birlikte tamamlanırken, 2 bin.500 metre genişliğinde ve 2 bin 600 metre uzunluğundaki kaldırımların tretuvar çalışmaları bitirildi. Hadim'de 3 caddede ana cadde düzenleme çalışmasını yürüten ekipler, Alanya, Hadimi ve Atatürk caddelerini modern bir görünüme kavuşturdu. Alanya Caddesi'nde yapılan düzenleme çalışmasında 600 metre orta refüjlü bölünmüş yol ile 400 metrelik yol çalışması tamamlanarak hizmete açıldı. Alanya Caddesi'nde 2 bin metre uzunluğundaki kaldırıma tretuvarları döşendi. Caddenin refüjüne ise 600 metrelik alana bordür ve ağaçlandırma çalışması yapıldı. 600 metre uzunluğundaki Hadimi Caddesi'nde kaldırımlara bin 200 metre tretuvar döşenirken, Atatürk Caddesi'ne 400 metre yol yapıldı. Atatürk Caddesi'nin 800 metrelik kaldırımında tretuvar çalışmaları tamamlandı.

Hadim Ve Halkapınar Ana Caddelerine Kavuştu

Hadim Ve Halkapınar Ana Caddelerine Kavuştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim