MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5564
EURO
34.8009
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hacıosmanoğlu sert konuştu!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, çok uzun süren suskunluğunu bozdu.
07.10.2015 10:07
Üst üste gelen hakem hataları başta olmak üzere gündemdeki konulara değinen Bordo-Mavililer’in patronu, önümüzdeki günlerde çok daha ses getirecek eylemlere imza atacaklarını da sözlerine ekledi. İşte Hacıosmanoğlu’nun o açıklamaları:

"Kişiye özel Trabzonsporluluk"
“Konuştuğumuzda tepkimizi ağır bulanlar konuşmayınca da neden konuşmuyor diyor. Bir garip durum var kendi içimizde. Önce bunu bir söylemek lazım. Zaten beni bir taraftan en çok sinirlendiren ama aynı zamanda bir o kadar da hırslandıran durum da bu. Kendi içimizde Trabzonspor’un başarısını istemeyen, kişiye özel Trabzonsporluluk yapanlar var. Biz kimseye şirinlik yapmadık, kimseyi beğendirmek için bu yola çıkmadık. Hesap vereceğimiz merci taraftarımız ve kongredir. Taraftarla iç içeyim, onlar benim en büyük enerjim. Kongreye de bir şey kalmadı...”

"Tabi ki aday olacağım"
Kongre demişken... Aday olacağım. Bunu bir kez daha açıklıyorum. Yarım bıraktığımız işleri tamamlamak için. Ortaya kaçıp gidecek, borcu bırakacak, onu yapacak bunu yapacak diye iddialar atanlar var. Onlara da bu adaylığımızla Trabzonspor’un yönetilebilir olduğunu, çizdikleri tablonun gerçek olmadığını göstereceğiz. Bu koltuk bağımlılığı değil. Sadece sevdamız olan Trabzonspor’u daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum. Bunun için bir daha kongrenin, Trabzonspor sevdalılarının karşısına çıkacağız. Rakiplerimiz de olacaktır. Onlar da gelsinler, kendilerini anlatsınlar, bir önceki kongredeki gibi medeni bir ortamda yarışalım. Bol adaylı bir kongre olacak gibi duruyor. Bu bile aslında Trabzonspor battı yangını yapanların yalanına bir yanıt. Batmışa bu kadar talip çıkmaz.”

"Destek verdik diye..."
“Hakem hatası olur. Onlar da insan. İnsani hataya asla bir lafımız olmaz. Ancak yaşadıklarımız insani hatadan çok bize hesap kitap, senaryo çağrıştırıyor. Avni Aker’de bu kadar üst üste hata tarihte olmamıştır. Akhisar maçı, Galatasaray maçı, Konya maçı. 4 maçın 3’ünde skor belirlendi. Bu hiç olmuş bir şey mi! Avni Aker’de oluyor, tribünler istifa diye bağırıyor. Birileri tiyatro yazıyor, oynuyor. Ancak unutmasınlar ki tiyatro seyirci olmazsa olmaz. Biz de asla seyirci olmayacağız. Federasyon seçimlerinde verdiğimiz destek bir beklentinin sonucu olmadığı gibi, o destek bundan sonra da hakkımızı aramayacağımız anlamına gelmez. Bize bunları açıklayacaklar, bu kadar hatayı, bu kadar kastı. Artık sonucunu düşünmeden hesap soracağız.”

"Takım işini yapacak"
“Kadroya bir bakın... Bunu bizi eleştirenler dahil herkese söylüyorum. Sadece bu sezona da değil. Görev süremiz boyunca Trabzonspor için hayal edilemeyecek isimler getirdik. Artık kimse o yıldız buraya gelir mi sorusu soramaz. Hepsini getirdik. Dünya markalarını. Tekrar söylüyorum, kalecisinden forvetine kadar bu kadro ligde kimin gerisinde. İşinin en iyileriyle çalışıyoruz. Hakem işi, federasyon işi, şike davası bizim işimiz. Takım da sahada kendi işini yapacak. Onların bu hataları mazeret olarak kullanmasını istemem.”
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0