• BIST 9077.87
  • Altın 2324.865
  • Dolar 32.3699
  • Euro 34.9644
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Evi Açılışa Hazır

Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Evi Açılışa Hazır
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Yeniköy Mahallesinde yenileme çalışmaları devam eden ve geçtiğimiz gün Belediye Meclisinin aldığı kararla...

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Yeniköy Mahallesinde yenileme çalışmaları devam eden ve geçtiğimiz gün Belediye Meclisinin aldığı kararla Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Evi ismini alan kültür merkezinde incelemelerde bulundu. Kültür merkezinin faaliyete geçmesi ile Yeniköy halkının büyük bir ihtiyacının giderileceğini ifade eden Başkan Çelik, Kültür Merkezinin önümüzdeki günlerde açılacağının müjdesini verdi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Yeniköy Mahallesinde yenileme çalışması devam eden Kültür Merkezinde incelemelerde bulundu. Geçtiğimiz gün yapılan Belediye Meclis toplantısında tüm grupların desteği ile Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi isminin alan binada yapılan incelemelere Başkan Çelik'in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Fen İşleri Müdürü Kamil Çimen ve Yeniköy Mahalle Muhtarı Levent Bolut Katıldı.

Kültür Merkezinin Cemevi olarak ta kullanılacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Yeniköy Mahallemizdeki Kültür Merkezimiz açılışa hazır hale gelmiş durumda. Bizde yapılan son çalışmaları yerinde inceliyoruz. Önümüzdeki haftalarda Yeniköy Mahallemizde bulunan Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezimizin açılışını halkımızın da katılımı ile gerçekleştireceğiz. Bu sayede mahalle halkımızın büyük bir ihtiyacını gidermiş olacağız. Güzel bir kültür merkezi ve Cemevi olacak şekilde burada hizmet verecek. Bu kültür merkezimizin yapımında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyor, halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

"ŞEHZADELER BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDERİZ"

Yeniköy Mahalle sakinleri olarak Şehzadeler Belediyesinin hizmetlerinden oldukça memnun olduklarını ifade eden Yeniköy Mahalle Muhtarı Levent Bolut ise şunları söyledi:

"Yeniköy muhtarı olarak Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik'e mahallemizin ihtiyacı olan bu kültür merkezini bizlere kazandırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Yeniköy Mahallemizde hizmetlerine devam ediyor. Bu konuda halkımız rahat olsun. Değerli başkanımız bu güne kadar hiçbir konuda bizleri geri çevirmemiştir. Tüm bu çalışmalardan dolayı Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum."

Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Evi Açılışa Hazır

Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Evi Açılışa Hazır

Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Evi Açılışa Hazır

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim