• BIST 9568.86
  • Altın 2475.659
  • Dolar 32.4953
  • Euro 34.5705
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 26 °C

Türkiye İş Bankası, bir yeniliğe daha imza atıyor

Türkiye İş Bankası yabancı sermayeli firmalara özel hizmet sunacak yeni ihtisas şubesiyle bir yeniliğe daha imza atıyor.

Türkiye İş Bankası sadece yabancı sermayeli şirketlere hizmet sunacak yeni bir şube açıyor. İş Bankası, çok uluslu banka olma vizyonunun bir parçası olan bu özel şubesi ile yabancı sermayeli firmaların kuruluş aşamasından itibaren yanında olacak ve sadece yabancı sermayeli şirketlere özel çözümler sunarak, bu firmaların tek noktadan bilgi ve hizmet almalarını sağlayacak. Önümüzdeki günlerde İstanbul’da faaliyete geçecek olan yabancı şirketlere özel şube ile İş Bankası çok önemli bir yeniliğe daha imza atıyor.

Yabancı sermayeli şirketlere özel yeni bir yapılanma

 “Hali hazırda Bankamızda ve diğer bankalarda yabancı sermayeli firmalara hizmet vermek üzere Genel Müdürlük bünyesinde oluşturulmuş dar kapsamlı çeşitli yapılanmalar mevcut. Biz bu alandaki yetersizliği tespit ederek, yabancı sermayeli firmaların ihtiyaçlarına cevap vermek üzere, özel olarak bu alanda uzmanlaşmış ayrı bir yapılanmaya gidiyoruz” diyen İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Suat İnce, Banka olarak bu yeni uygulama ile yabancı sermayeli şirketlerin çözüm ortağı olmayı hedeflediklerini vurguladı.

İnce,söz konusu çalışmanın özel konsantrasyon ve uzmanlaşma gerektirdiğinin altını çizerken, İş Bankası’nın yabancı sermayeli firmalara, tümüyle farklı ve özel bir yapı ile hizmet sunmaya başlayacağını sözlerine ekledi.  Yeni kurulacak olan şubenin yanında, uygulamanın etkin yönetiminin sağlanması adına Genel Müdürlükte de uzman ve deneyimli kadrolarla ayrı bir yapılanma oluşturulduğunu belirten İnce, “Hedefimiz yabancı sermayeli firmalara yüksek kalitede hizmet sunmak ve bu firmaların Türkiye’deki faaliyetlerinde gereksinim duyabilecekleri her türlü danışmanlığı vermek” dedi.

Yabancı sermayenin ilgisi artarak sürecek

Genç nüfus yapısı, pazar büyüklüğü, istikrarlı ve hızlı büyüme, küresel ekonomik krize karşı sağlam finans sektörü, dinamik ve esnek özel sektör bileşenleri sebebiyle; Türkiye’ye karşı orta ve uzun vadeli yabancı sermaye ilgisinin artarak sürdüğüne dikkat çeken İnce; “2011 yılında Türkiye’ye gelen doğrudan yabancı sermayenin 2010 yılına göre önemli bir artış gösterdiğini görüyoruz. İş Bankası olarak mevcut konjonktürde ülkemizdeki yabancı sermayeli firmaların daha kuruluş aşamasından itibaren yanlarında olmanın, firmaların ihtiyaçlarının doğru tespit edilmesinin ve firmaların yurtdışı yönetim birimlerini de dâhil ederek uygun bankacılık ürün ve hizmet çözümlerinin geliştirilmesinin kritik öneme sahip olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Yabancı şirketler kendilerini evinde hissedecek

Kuruluş aşamalarından itibaren müşteriyi odak noktasına koyan, müşteriye özel, terzi işi çözümler üreteceklerini açıklayan İnce,“İş Bankası olarak yabancı sermayeli firmaların kendilerini evinde hissetmelerini sağlamak”amacında olduklarını belirtti.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.istanbulhaber.com

www.AksiyonHaber.Com

www.UlasimOnline.Com

www.THYHaber.Com

www.DenizHaber.Com.tr

www.EnerjiHaber.Net

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim