• BIST 13741.89
  • Altın 6267.98
  • Dolar 46.1021
  • Euro 53.1578
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 21 °C

Öğrencileri ve sektörü bir araya getirecek

İzmir Yaşar Üniversitesi Lojistik Topluluğu’nun bu yıl 3.sünü düzenlediği Lojistik Günleri, ilk kez uluslararası boyuta taşınıyor.

Öğrencileri ve sektörü bir araya getirecek

İzmir Yaşar Üniversitesi Lojistik Topluluğu’nun bu yıl 3.sünü düzenlediği Lojistik Günleri, ilk kez uluslararası boyuta taşınıyor. Yine Lojistiğe gönül veren üniversite öğrencileri ve sektör çalışanlarını bir araya getirecek, değerli akademisyenler ve sektörün önde gelen isimleri tecrübelerini aktaracaklar.

18-21 Mart 2010 tarihleri arasında Grand Belish Hotel’de 150 kişinin katılımıyla gerçekleşecek Uluslararası Lojistik Günleri’ 10, 18 Mart günü Selçuk Yaşar Kampüs’ünde Rektör Murat Barkan’ın konuşmasıyla başlayacak olup, Selçuk Belediyesi’nin desteğiyle Antik kent Efes-Meryemana gezileri gerçekleşecek. Lojistik Günleri’ne, başvurular neticesinde; 33 farklı üniversiteden talep gördüğü ifade edildi.

Lojistik Günleri’ 10 organizasyonun bu yıl ki teması; “Lojistik Köyler” olarak belirlendi. İtalya’nın en iyi Lojistik Köyü seçilen Parma Lojistik Köyü ve Interbologna Lojistik Köyü ile bağlantı kuruldu.
Uluslararası Lojistik Günleri ‘10’a; Yaşar Üniversitesi Uluslararası Lojistik Bölümü Başkanı ve Türkiye’de Pazarlama kitaplarının ilk yazarı Prof. Dr. Ömer Baybars Tek, Contship İtalya Genel Müdürü ve Cagliari Uluslararası Konteyner Terminali’nin Müdürü Domenico Bagala, Şimşekler Grup Genel Müdürü ve Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Başkanı Adem Şimşek, Tehlikeli Atıklardan Sorumlu Kaptan Ersin Çeviker, Schenker Arkas CEO’su Erik Leiss ,Schenker Arkas ADR uzmanı Erkan Başak, DHL Deniz Yolu EMA Bölge Müdürü Ahmet Erener, İzmir Deniz Ticaret Odası Başkanı Geza Dologh, Mersin Lojistik Platforum Koordinatörü Fevzi Filik, Mcdonald’s Lojistik Direktörü Galip Albayrak, Serlog Genel Müdürü Altan Sekmen katılacaklardır. Prof. Dr. Okan Tuna tarafından oluşturulan DEU Lojistik Laboratuar Uygulaması ile 90 kişiye aynı anda workshop eğitimi sunulacak. Araç takip sistemleri simülasyon çalışmalarının yanı sıra bu yıl ilk kez yapılması planlanan “Kariyer’10” ile katılımcılara staj- iş mülakatları fırsatı sunulacak.

Şimşekler Grup, Schenker ARKAS, Aras Kargo, UND, Loder, Utikad, yenibiris.com, Latek Lojistik, Pasaport Pizza, Cornetto, Carlsberg, Lily Kağıt sponsorluğunda Uluslararası Lojistik Günleri’ 10 Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü’nde başlayacaktır.

www.istanbulhaber.com.tr

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim