• BIST 9079.97
  • Altın 2308.611
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0449
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Metro Rent A Bus sektörde çıtayı yükseltti

Metro Rent A Bus sektörde çıtayı yükseltti
Metro Holding’e bağlı olarak otobüs, minibüs ve VIP araç kiralama sektöründe 22 Şubat 2014 tarihinde kurulan Metro Rent A Bus AŞ, bin 500 otobüs ile Türkiye'nin ve Avrupa’nın en büyük araç parkına sahip tek firma.

Konforlu bir seyahat vaad eden Metro Rent A Bus AŞ’nin tüm otobüslerinde yolcular için internet, koltuk arkası ekran, açık büfe ikram hizmeti bulunuyor. Ayrıca araçlar Mobil DVR ile internetten canlı izlenebiliyor, bununla birlikte tüm araçlarda araç takip sistemi yeralıyor. Araçlarda son olarak güvenli sürüş için şerit değişim ihlal sistemi de mevcut.

Metro Rent A Bus Genel Müdürü Cömert Agat, Türkiye’de pek çok ilki gerçekleştiren lider kurum Metro Holding ve Metro Turizm’in desteği ile Metro Rent A Bus şirketinin, otobüs kiralama sektöründe çok kısa sürede en üst sıralarda yer almasını hedeflediklerini söyleyerek, otobüs, minibüs ve VIP araçların kiralanmasında kurum ve bireylere kalite esaslı, ekonomik seçenekler sunacaklarını kaydetti. Yepyeni bir filo oluşturduklarını, araç parkını genişlettiklerini belirten Agat, “İnternet sitemizi yeniliyoruz. Yolcularımız artık internet üzerinden otobüs kiralayabilecek ve  pek çok avantajdan yararlanabilecekler” dedi.

“STANDARTLARI YÜKSELTECEĞİZ”

Farklı ödeme seçenekleri, özel kampanyalar ve en önemlisi Metro Turizm’in güvencesiyle otobüs kiralama alanında standartları yükseltip, ekonomik paketler sunacaklarını ifade eden Agat, 2014 yılını otobüs kiralamada standartların belirleneceği ve sektörün gelişeceği bir yıl olarak  gördüklarinin altını çizdi. Agat, sözlerine şöyle devam etti: “Hedefimiz yurt içi ve yurt dışında lider firma olarak yolumuzda başarıyla ilerlemeyi sürdürmek. Türkiye’de otobüsle yapılan taşımacılık her geçen yıl gelişiyor. Yolcumuza daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için alt yapımızı geliştiriyoruz. Bizimle seyahat eden her yolcunun, en konforlu ve en güvenli şekilde gideceği yere ulaşmasını sağlamalıyız. İşimizi geliştirmek ve standartlarımızı belirlemek üzere planlamalar yaparak bu zorlu yola çıktık.”
Agat, “22 Şubat 2014 itibariyle faaliyet gösteren firmamız kadrosunda karayolu ulaşım sektöründe  uzun bir geçmişe sahip olan deneyimli personelleri barındırmak suretiyle taşımacılık sektöründe hak ettiği üzere seçkin bir konuma ulaşmak için çalışmalarına başlamıştır. Metro Rent A Bus Otobüs Kiralamada Bireysel VIP taleplerin yanısıra , kişi adedi gözetmeksizin kusursuz ve özenle bu sektörde hizmet etmek amacıyla kuruldu. Ayrıca uluslararası kara taşımacılığı departmanımız da hizmete aynı zamanda girdi. Otobüs kiralama sektörüne giriş nedenimiz bu sektöre kurumsal yapımızla hizmet verebileceğimize inanmamızdır” diye konuştu.

TEMEL HEDEF MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Filosundan, yol ekibine, kullanılan teknolojiye kadar her adımı müşteri memnuniyeti esasına dayalı olarak sürekli yenilediklerini belirten Agat, “En iyi hizmeti vermek ve talebi karşılayabilmek için sürekli çalışıyoruz. Filomuz karayollarının en genç yaş aralığına sahip filosu… Yol ekibimiz kaptanından servis ekibine kadar sürekli eğitime tabii tutuluyor. Otobüs içi hizmetlerimiz yolcularımızın keyifle yolculuk yapabilmesi için düzenleniyor. Kullandığımız otobüs içi eğlence sistemleri ile misafirlerimiz sıkılmadan, gündemden uzak kalmadan seyahat edebiliyorlar. Yolcu ne isterden yola çıkarak, her yaş grubunun neler talep edebileceğini anketler yaparak belirledik. Biz bu yola çıkarken sektördeki diğer firmalardan farklı olmak istiyorduk. Bundan dolayı talebe göre kimi araçlara karaoke koyuyoruz, kimi araçlara playstation. Okullardan bazen pedagog veya palyaço talebi oluyor. Biz bunları da karşılıyoruz. Açıkçası yolcu istiyor biz yapıyoruz. Amacımız yolcularımızın seyahat sonrası araçtan inerken mutlu ayrılmaları. Şu anda geri dönüşler olumlu olduğu için bu bizi daha da çalışmaya ve daha da fazlasını yapmak için heveslendiriyor” şeklinde konuştu. 

METRO RENT A BUS AŞ’NİN VERDİĞİ HİZMETLER

Agat, verdikleri hizmetleri ise şöyle sıraladı:
- Seyahat acentelerinin yurtiçi ve yurtdışından gelen misafirlerinin havaalanı , otel transferleri , şehir turları , Anadolu Medeniyetleri ve sejour taşımacılığı
      - Otel ve şirket misafirlerinin , organizasyon şirketlerinin havaalanı transferleri ve şehir içi ulaşım hizmetleri
- Ülkemize gelen turistlerin günlük şehir içi taşıma hizmetleri
- Siyasi Parti , sendika gibi çok sayıda kişinin şehir içi ve şehirlerarası ulaşım hizmetleri
- Okul , dernek gibi faaliyet gösteren kuruluşların ulaşım hizmetleri
- Şehirler arası firmalara uygun dönem araç kiralama sistemleri
- Tüm araçlarımız D2 belgesine sahip olup tüm misafirlerimiz sigortalıdır
- Arzu edilen ulaşımlarınızda deneyimli hostes kadromuzda soğuk sıcak yemek servisi ve içecek servisi verilir.

metro2.20140327152454.jpg

metro3.jpg

metro4.jpg

metro5.jpg

SİNAN SAYGI - ULAŞIM ONLİNE (ÖZEL HABER)

www.ulasimonline.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim