• BIST 13741.89
  • Altın 6267.98
  • Dolar 46.1021
  • Euro 53.1578
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 21 °C

Mehmet Ali Şahin 'Barış' yemeği veriyor

Meclis'teki yumruklu kavganın ardından, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'in bugün düzenleyeceği barış yemeğine CHP'liler katılmayacak.

Meclis'teki yumruklu kavganın ardından, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'in bugün düzenleyeceği barış yemeğine CHP'liler katılmayacak.

Yemeğe o gergin oturum yöneten Meclis Başkanvekili Güldal Mumcu'nun yanı sıra diğer başkanvekilleri Sadık Yakut, Nevzat Pakdil ve Meral Akşener çağırıldı.Parti grupları adına da grup başkanvekilleri masada olacak.

Masanın başında Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin oturacak, hem yemek yenecek hem de olanlar tartışılacak.Aynı tablonun bir daha yaşanmaması için neler yapılması gerektiği görüşülecek.

Şahin, kavganın ardından yaptığı açıklamada herkesi sağduyuya davet etmiş, Başkanlık Divanı'nı toplantıya çağıracağını söylemişti.

www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim