• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 26 °C

Haber Kameramanları Bartın’da Bir Araya Geliyor

Haber Kameramanları Bartın’da Bir Araya Geliyor
Türkiye Haber Kameramanları ve Bartın Gazeteciler Cemiyeti'nin işbirliği ile Bartın ve Amasra'da çalışma toplantısı gerçekleştirilecek.

Türkiye Haber Kameramanları ve Bartın Gazeteciler Cemiyeti'nin işbirliği ile Bartın ve Amasra'da çalışma toplantısı gerçekleştirilecek. Bu amaçla 5-7 Şubat tarihlerinde Ulusal medyada görev programcı, muhabir, yönetici, kameraman, ajans sorumlusu ve gazeteci meslek örgütü başkan ve yöneticileri Bartın'a gelecek.

Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği ve Bartın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Güngör Yavuzaslan tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Bartın'ımızda hafta sonu medyamızın önemli isimlerini ağırlayacağız. Türkiye Haber Kameramanları Derneği'nin her yıl gerçekleştirdiği Zoom Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışması toplantısı, yerel gazetecilerimizle buluşmaları ile ilimizde ziyaretler olacaktır" dedi.

Misafirleri en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirten Yavuzaslan hazırlıklara son şeklini verdiklerini ifade ederek, "Amasra'mız yanı sıra Bartın'da da etkinliklerimiz olacak. Bizler Bartınlı gazeteciler olacak hepsi birer değer olan meslektaşlarımızı ilimizde misafir etmekten büyük mutluluk duyacağız. Oldukça zor şartlar altında gerçekleştirilen bir iş olan, ortalama ağırlıkları 8 kilogramdan başlayıp 15 kilograma kadar çıkan omuz kameraları ve insan sağlığına zararı tespit edilemeyen 3 G cihazlarını kullanan, ortalama günlük çalışma süreleri de 11 saati geçen haber kameramanları Bartın programında biraz olsun stres ve yorgunluk atma imkânı bulacaklar. Kullandıkları kameraların değerleri iyi bir otomobille kıyaslanabilecek düzeyde olan, haftada 66 saatten fazla çalışan, düzenli ve yeterli dinlenme olanakları ve zamanları olmayan, çalışma süreleri uzun ve belirsiz olmasına karşın fazla mesai ücreti alamayan, medya sektöründe yaşanan yapısal daralma sürecinde kolay vazgeçilebilen elamanlar durumundaki haber kameramanları ilimizde ziyaretler de yapacak" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim