• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Güzelyurt Köylülerinden Vali Demirtaş’a Teşekkür Ziyareti

Güzelyurt Köylülerinden Vali Demirtaş’a Teşekkür Ziyareti
Adıyaman merkeze bağlı Güzelyurt Köyü Muhtarı H. Şükrü Taşçı, köy ihtiyar heyeti ile birlikte Vali Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret ederek köylerine...

Adıyaman merkeze bağlı Güzelyurt Köyü Muhtarı H. Şükrü Taşçı, köy ihtiyar heyeti ile birlikte Vali Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret ederek köylerine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Köy Muhtarı Şükrü Taşçı ve beraberindeki heyeti Valilik makamında kabul eden Vali Mahmut Demirtaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, köylülerle sohbet etti.

Köylerine kilitli parke taşı döşenmesi başta olmak üzere yapılan alt yapı yatırımlarından dolayı Vali Mahmut Demirtaş'a teşekkür eden Güzelyurt Köyü Muhtarı H. Şükrü Taşçı, "Valimizin öncülüğünde köyümüze yapılan yatırımlarla köyümüzün bütün sokakları kilitli parke taşı ile döşendi. Köyümüz modern bir görünüme kavuştur. Köyümüze yapılan bu hizmetler çok değil bir kaç yıl öncesine kadar hayal bile edilemezdi. Yaptıkları bütün bu hizmetler ve göstermiş oldukları yakın ilgi ve desteklerinden dolayı Valimize, köy halkımız adına şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra da köyümüzün ihtiyaçları için Valimizin desteklerini ve yardımlarını esirgemeyeceğine olan inancımız ve güvenimiz tamdır. Zaman ayırıp bizleri kabul ettikleri için Valimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Vali Mahmut Demirtaş ise, son yıllarda İl Özel İdaresi ve Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından köylerde başta alt yapı olmak üzere hayal bile edilemeyecek çok önemli hizmetlerin hayata geçirildiğini kaydetti.

Vali Demirtaş, "Bu yatırımlarla köylerimize yapılan hizmet kalitesinin çok önemli bir noktaya geldiğini görüyoruz. Köylerimize kilitli parke taşı döşenmesi başta olmak üzere yapılan yatırımlarla çoğu köylerimiz şehir görünümüne kavuşmuştur. Bütün çalışmalarımızı vatandaş odaklı hizmet ekseninde yürütüyoruz. İlin yöneticileri olarak yaptığımız tüm yatırım ve çalışmalarda devletimizin sıcaklığını vatandaşlarımıza mutlaka hissettiriyoruz" dedi.

Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette, Güzelyurt Köyü Muhtarı ve köy ihtiyar heyeti Vali Mahmut Demirtaş'ı köylerine davet etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim