• BIST 9766.42
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Güzelliğine Önem Veren Kadınlar İçin Yeni Trendler

Güzelliğine Önem Veren Kadınlar İçin Yeni Trendler
Kozmetik dünyasına kattığı yeniliklerle dikkatleri üzerine çeken Sephora, Adana Optimum Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen "Trend Sohbetleri"yle, yeni sezonun...

Kozmetik dünyasına kattığı yeniliklerle dikkatleri üzerine çeken Sephora, Adana Optimum Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen "Trend Sohbetleri"yle, yeni sezonun trendlerini, güzelliğine önem veren kadınlarla buluşturdu.

Sephora'nın Optimum mağazasında gerçekleşen etkinlikte, sosyal medyanın sevilen ismi Duygu Şenyürek "Stil ve Aksesuar", Sephora Makyaj Artisti Murat Bekler "Sezonun Makyaj Trendleri", Stil Danışmanı Ümit Temurçin de "Modanın DNA'sı" konularında bilgiler paylaştı.

"CİLDİNİZİ TEMİZ TUTUN"

Sephora Makyaj Artisti Murat Bekler, cildi kompozisyona benzeterek, "Cilt, kompozisyon gibi giriş, gelişme ve sonuçtan oluşur" dedi.

Bu etkinlikleri, tüketicilerin doğru ürünleri kullanıp kullanmadıklarını tespit etmek amacıyla gerçekleştirdiklerini ifade eden Bekler, makyaj trendleriyle ilgili bilgi verdi. Bekler, şöyle devam etti:

"Kadınların çok seveceği bir makyaj trendi var artık, Bizim de çok sevdiğimiz strobing makyaj. Bundan önce aslında ciltlere bakım yapılmasını öneriyorum. Temiz bir cilt, iyi nemlendirilmiş bir cilt, her zaman çok daha sağlıklı olacaktır. Öncelikle temele yatırım yapmak gerekiyor. Daha sonra çok ince bir fondöten nemlendiriciyi sürüp, ışığı yansıtan allıkları öneriyorum. Krem allıkları olabilir, daha pigment olarak ışığı yansıtan ürünler kullanabilirler."

"RENKLERİN GÜCÜNÜ KULLANIN"

Adanalı hanımlara özellikle yaz aylarında pamuk keten ve ipek kumaşlar tavsiye eden Stil Danışmanı Ümit Temurçin ise, "Teni okşayan kıyafetleri tercih etmelerini, bol bol renklenmelerini tavsiye ediyorum. Portakal Çiçeği Karnavalı'nda olduğu gibi rengarenk. Renklerin gücünü olabildiğince kullanmalarını, birazcık bol kıyafetler giymelerini öneriyorum" diye konuştu.

Sosyal medyanın sevilen ismi Duygu Şenyürek de, rujda favori renginin kırmızı olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Ben kırmızı ruju çok seven bir kadınım, Genelde akşam davetlerde kullanılır ama ben gündüz de kullanmayı seviyorum, Kıpkırmızı bir ruj, çok hafif bir nemlendirici ve fondöten kullanıyorum. Kıyafetim çok canlı bir renkse, ona uygun tonlar kullanıyorum" dedi.

Evlendikten sonra Adana'ya yerleşen, ekranların sevilen yüzü, oyuncu ve sunucu Yeliz Doğramacılar da etkinliğe katıldı. Küçük yaştan beri ekranlarda olduğunu ifade eden Yeliz Doğramacılar, "Yıllardır şunu öğrendim, cildini temiz tutacaksın. Ben hiçbir zaman makyajlı yatmadım. Nemlendirici kullanmak da çok önemli. Sahne hayatımda olduğu gibi günlük hayatımda da mümkün olduğu kadar doğal makyaj yapmaya çalışıyorum."

Sephora Makyaj Artisti Murat Bekler, makyajda yeni tredleri, etkinliğe katılan kadınlar üzerinde uyguladı.

Etkinlik kapsamında, Adana Optimum Mağazası'na özel "Made In Sephora" markalı ürünlerde 3 al 2 öde fırsatı da sunuldu. Güzelliğine önem veren kadınlar, "Trend Sohbetleri" ile yeni sezonun tüm kilit noktalarına hakim olurken, 3 Al 2 Öde Kampanyası ile alışverişin keyfini çıkardı.

Güzelliğine Önem Veren Kadınlar İçin Yeni Trendler

Güzelliğine Önem Veren Kadınlar İçin Yeni Trendler

Güzelliğine Önem Veren Kadınlar İçin Yeni Trendler

Güzelliğine Önem Veren Kadınlar İçin Yeni Trendler

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim