• BIST 9079.97
  • Altın 2302.765
  • Dolar 32.318
  • Euro 35.0939
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Güzelköylü Gençlerden Şehitler İçin Keşkek Hayrı

Güzelköylü Gençlerden Şehitler İçin Keşkek Hayrı
Nazilli'de Güzelköy Gençlik Birliği tarafından düzenlenen şehitler ve gaziler hayrına, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve çok sayıda vatandaş...

Nazilli'de Güzelköy Gençlik Birliği tarafından düzenlenen şehitler ve gaziler hayrına, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Güzelköy Gençlik Birliği tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen Şehitler Hayrı Güzelköy Mahallesinde gerçekleştirildi. Gençlik Birliği üyesi 7 kişi tarafından hazırlanarak, yapılan hayır etkinliğinde 15 kazan keşkek tüketildi. Dev Türk bayrağının altında gençlerin teröre karşı bir olma hayrına, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı İmran Acar, CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Deveci, MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, MHP Eski Milletvekili Adayı Ahmet Kaya, Nazilli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Osman Öztunç, AK Parti 25. Dönem Milletvekili Adayı Hakan Çağlar Erürker, Nazilli İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sunay Güler, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.

"EFE OLUP VATAN İÇİN GEREĞİNİ YAPARIZ"

Güzelköy "de yaşayan duyarlı gençlerden oluşan Birlik, teröre karşı omuz omuza durarak, ülkede yaşanan olaylara karşı dik duruş sergiliyor. Hedeflerinin Nazilli Bölgesinde, Kuvayi Milliye ruhunu, artan terör olaylarına karşı tekrar canlandırmak olduğunu söyleyen Güzelköylü gençler, terör örgütlerine çok sert tepki gösterdi.Birlik üyesi Tayfun Şen, "Bizler vatan aşkıyla yanıp tutuşan, Yörük Ali Efelerin, Demirci Mehmet Efelerin , Çakırcalının, Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan gidiyoruz. Kimse bizim sabrımızı zorlamasın. Şehitler bizim canımızdır. Sabrımız taştığında Efe olup vatan için gereğini yaparız. Her gün onlarca şehit haberleri ile her eve bir kor ateşi gibi düşüyor. Yüreğimiz parçalanıyor. Allah polisimize, askerimize güç kuvvet versin. Kahpece kurulan hain planlar bu ülkeyi bölemez" ifadelerini kullandı.

Program Bilal Ekinci Hoca'nın okuduğu mevlid ve dualar ile sona erdi.

Güzelköylü Gençlerden Şehitler İçin Keşkek Hayrı

Güzelköylü Gençlerden Şehitler İçin Keşkek Hayrı

Güzelköylü Gençlerden Şehitler İçin Keşkek Hayrı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim