• BIST 9524.59
  • Altın 2490.463
  • Dolar 32.5466
  • Euro 34.7015
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Güvenlik Personeline Halkla İlişkiler Eğitimi

Güvenlik Personeline Halkla İlişkiler Eğitimi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personelin daha verimli hizmet verebilmesi için eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personelin daha verimli hizmet verebilmesi için eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından güvenlik personeli'ne "Halkla İlişkiler " eğitimi verildi. Eğitim, Leyla Atakan Kültür Merkezi Şefik Postalcıoğlu Salonunda Üsküdar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mustafa Öztürk tarafından verildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen eğitimde konuşan Mustafa Öztürk, "Değişim, her şeyi değiştirir. Güler yüzlü çalışanlar kurumlara bakış açılarını olumlu yönde etkiler. Unutmamak gerekir ki bir kurumun kimliğini çalışanlar belirler. Sizler ne kadar güler yüzlü olursanız kurumunuz kamuoyu'nda o kadar güler yüzlü olarak bilinir" dedi.

Kurumlarda çalışan insanların sorunları çözümünde ellerinden gelen gayreti göstermeli gerektiğini belirten Mustafa Öztürk, "Bir problem ile karşılaşıldığında ya da bir vatandaş yardım istediğinde o konuyla ilgili birinci elden sorun çözücü olmalıyız. Çünkü insanlar çözüm üreten kurumlara bakış açısı olarak daha olumlu bakarlar. Bunun yanında yöneticiler de sorun çözen personel ile daha uyumlu bir biçimde çalışırlar. İnsanlara ne kadar pozitif yaklaşılırsa o derece verimli bir geri dönüş alınır. Unutmamalıdır ki kamu kurumları vatandaşların evi gibidir. Buralarda kendilerini evlerinde gibi hissetmeleri gerekir" diye konuştu

Kurumlarda çalışan personelin bir aile havasında çalışması gerektiğini söyleyen Öztürk, "Burada çalışan herkes 8 saat boyunca birbirleriyle görüşüyorlar. Bu yüzden çalışanların aile gibi olması birbiriyle abi-abla-kardeş gibi çalışması verimi artıracağı gibi çalışanlara da keyif verir. Çünkü insanlar kendilerini mutlu ve ait hissettikleri yerlerde en yüksek verimi verebilirler. Bu aile ortamı çalışma şeklini de pozitif yönde değiştireceği için vatandaşların kuruma güven duymasını sağlar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim