• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Güvenlik Güçleri İle Muhtarlar Bir Araya Geldi

Güvenlik Güçleri İle Muhtarlar Bir Araya Geldi
Van'ın Gürpınar ilçesinde düzenlenen toplantıda mahalle muhtarları ile güvenlik güçleri bir araya geldi.

Van'ın Gürpınar ilçesinde düzenlenen toplantıda mahalle muhtarları ile güvenlik güçleri bir araya geldi.

İlçe Tabur Komutanlığı, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı daveti üzerine yapılan yemekli toplantıda, mahallelerin sorun ve sıkıntıları dinlenildikten sonra fikir alışverişinde bulunuldu. İlçe Tabur Komutanlığında yapılan toplantıya tüm ilçe merkez ve mahalle muhtarları katıldı. Özellikle mahalle muhtarlarının sorunları ve sıkıntılarının dinlenildiği toplantı, birlikte sorun ve sıkıntıların nasıl üstesinden gelinir konuları ele alınıldı. Söz alarak dertlerini dile getiren muhtarların tek tek dinlenildiği toplantı, muhtarın çözüm anlamındaki fikir ve düşünceleri de ele alınıldı.

Toplantı ile ilgili bir açıklama yapan Gürpınar Muhtarlar Derneği Başkanı Azat Erdemir, "İlçemizde bundan önce yine buna benzer bir toplantı gerçekleştirilmişti. Ancak bu sefer yapılan daha önce yapılandan çok daha iyi ve samimiceydi. Yapılan davet üzere gittiğimiz bu toplantıda her muhtarımız kendi mahallesi ile ilgili sorun, sıkıntı ve dertlerini dile getirdi. Samimi bir ortamda yapılan toplantıda bizlerde sorunların daha hızlı çözülmesi için fikir ve düşüncelerimizi aktardık. Kendilerinde bizleri samimi bir şekilde dinlediler ve ellerinden geleni yapacaklarını belirtiler. Dostane bir şekilde devam eden toplantıdan ilçe muhtarları olarak memnun bir şekilde ayrıldık. Bu dostane davetlerinden dolayı ilçe tabur komutanımıza, emniyet amirimize ve ilçe jandarma komutanımıza ilçe muhtarları adına teşekkür ederiz" dedi.

İlçe Tabur Komutanlığında yapılan toplantı, yemeklerin yenilmesi akabinde hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Muhtarla elle vererek tüm sorunların üstesinden gelebilecekleri vurgusunun yapıldığı toplantıya İlçe Tabur Komutanı Engin Yılmaz, İlçe Emniyet Amiri Taner Emre, İlçe Jandarma Komutanı Emrah Akçay ve muhtarlar katıldı.

Güvenlik Güçleri İle Muhtarlar Bir Araya Geldi

Güvenlik Güçleri İle Muhtarlar Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim