• BIST 9079.97
  • Altın 2323.551
  • Dolar 32.3392
  • Euro 34.9657
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Güvenlik Görevlileri Yolculara Karanfil Dağıttı

Güvenlik Görevlileri Yolculara Karanfil Dağıttı
Havalimanları gibi güvenliğin çok önemli olduğu yerlerde görevlerini başarıyla yapan güvenlik memurları Gap Havalimanı'nda düzenlenen bir dizi etkinlikle...

Havalimanları gibi güvenliğin çok önemli olduğu yerlerde görevlerini başarıyla yapan güvenlik memurları Gap Havalimanı'nda düzenlenen bir dizi etkinlikle 1 Mart Havalimanları Güvenlik Memurları gününü kutladı.

Havalimanında gelen ve giden yolculara tek tek karanfil dağıtan güvenlik memurlarının bu gününü yolcular da tebrik ederek görevlerinde başarı diledi. Şanlıurfa Gap Havalimanı Müdürü Mehmet Münir Uludağ, 1 Mart Havalimanları Güvenlik Memurları günü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Havalimanlarında görev yapan 657'ye tabi memurlarımız ve özel güvenlik memurlarımız çok özverili olarak çalışmakta ve görevlerini yapmaktalar. Bu özverili çalışma sonucu başarı da geliyor. Geçtiğimiz günlerde uyuşturucu, silah ve çeşitli maddeler yakalandı. Bunlar özel güvenlik memurlarımızın ve 657'ye tabi memurlarımızın sayesinde oldu. Ben kendilerini bu başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum. İnşallah yapılan bu kutlamalar her sene daha büyük ölçeklerde yapılır. Biz de elimizden gelen her türlü yardımı yaparız. Günün anısına güvenlik memuru arkadaşlarımız uçaktan inen ve binen yolculara karanfil verdi. Ben arkadaşlarımızın günlerini kutluyorum" şeklinde konuştu. Havalimanları Güvenlik Memurları Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Mehmet Eren ise, "Derneğimiz 03 Ağustos 2012'de Ankara'da kuruldu. Derneğimizin amacı sivil havacılığa katkı sunmak, sivil havacılık güvenliği alanında tüm ilgililerin bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi ile alanlardaki görevlilerin mesleki olarak gelişmesini sağlamaktır. Aynı zamanda üyelerimizin hak ve menfaatlerini savunmakla birlikte maddi ve manevi dayanışma sağlamayı amaçlıyoruz. Bizler Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü mensubu koruma ve güvenlik görevlileri olarak, 7 gün 24 saat ülkemiz sivil havacılığının güvenliği için havalimanlarında güvenliği sağlamaktayız. Havalimanlarımızın güvenli olması ülkemiz ve Dünya açısından önemli. Bu zorlu görevde maalesef hayatını kaybederek aramızdan ayrılan arkadaşlarımız oldu. Meslektaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Yapılan etkinlik plaket töreni ve topluca yenilen yemek sonrasında sona erdi.

Güvenlik Görevlileri Yolculara Karanfil Dağıttı

Güvenlik Görevlileri Yolculara Karanfil Dağıttı

Güvenlik Görevlileri Yolculara Karanfil Dağıttı

Güvenlik Görevlileri Yolculara Karanfil Dağıttı

Güvenlik Görevlileri Yolculara Karanfil Dağıttı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim